Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Scout scout scout

Talentontdekker-ontdekker ontdekt talentvol talentontdekker

In Medemblik is een 34-jarige scout gescout door een scoutscout. De talentvolle talentontdekker werd ontdekt bij een talentendag waar hij stond te kijken naar veelbelovende voetballers.

Ron Dagmans werkt als scoutscout voor Quick Medemblik ‘44. Hij is de trotse ontdekker van de veelbelovende scout Rudy Halfhuis: “Ik stond te kijken hoe hij stond te kijken naar al dat talent. Hij ontdekt al die andere ontdekkers moeiteloos voorbij en dat op zo’n jonge leeftijd. Als je ziet hoe hij kijkt naar veelbelovende spelers, dan zie je meteen dat-ie het meteen ziet. Die jongen gaat echt een hele grote ontdekken.”

Ook scoutscoutscout Jaap Grafblaak denkt dat Halfhuis een rooskleurige toekomst tegemoet gaat: “Het is een goed teken dat hij ontdekt is door Ron Dagmans. Uiteindelijk is dat toch de man die de man ontdekt heeft die Género Zeefuik niet ontdekt heeft. Dan heb je er wel kijk op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Okay, ja, Ron Dagmans heeft Género Zeefuik ontdekt, die speelt nu al drie wedstrijden bij de C-3’tjes van Zeeburgia, terwijl Género’s neefje, gratis meegekomen uit Langetabbetje, nu al 6 maanden succesvol ballenjongen is bij Kamperveldse Boys ’63 (uit Kamperveld, een gehucht bij Vught). Daar hoor ik dan weer niemand over). Tegen die Grafblaak loopt trouwens een KNVB-onderzoek; deze Jaap schijnt foto’s te hebben gemaakt van douchende spelertjes en die doorverkocht..

Reageer
gravatar

Volgens mij moet dit toch Género Jozefzoon Zweefduik zijn, die op 04-07-97 in oostelijk Waterloo werd gevonden en dat onbenoemde neefje kan dan niemand anders zijn dan Hedwiges Oratio Nelszoon van 20-09-98, niet uit Langetabbetje maar uit Kwakoegron. Even een correctie, voordat we weer ruzie krijgen met Bouterse

gravatar

Mijn taak, als scout van meneer Wilders van de PVV, op De Speld is sympathisanten werven die als scout hun buurtje intrekken om stemmen te werven voor de aanstaande verkiezingen.

Zo aan de vele likes te zien die ik meestal op mijn reacties krijg ben ik daar best wel succesvol in. 🙂

Ik word ge-like-d dus ik besta.

Corrie.

Reageer
gravatar

Je krijgt niet zomaar de bal toegespeeld.
Talenten uit de voetbalwereld zijn daar het meest geschikt voor.
Iedereen heeft degelijke scouting nodig!
Overal kleeft steeds meer een belang aan. Commercie is daartoe het wondermiddel. Zie eens hoe onze jongens op eigen benen staan.

Reageer