Trump: ‘Obama en Clinton hadden ook jarenlang contact met Rusland’

Barack Obama en Hillary Clinton hadden ook jarenlang contact met Rusland. Dat zegt Donald Trump in een reactie op het bericht dat zijn team regelmatig belde met medewerkers van de Russische geheime dienst.

“Ze hebben al die jaren gebeld met de Russen. Obama staat zelfs op de foto met Poetin, maar daar hoor je niemand over. Clinton e-mailde met de Russische minister van Buitenlandse Zaken. E-mails! E-mails!”, aldus Trump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit nu een jijbak? Nee hè, en hij-/zijbak…

Zo fietst hier ook iedereen door rood, en dan maar janken: ja maar, ja maar, die mevrouw deed het ook…
En in de DDR hadden de Russen ook een muur, en Hadrianus in Engeland.

Reageer
gravatar

‘In command’, af te kraken.

Interessant of Trump voor zijn spoedige(!) aftreden in staat zal zijn geweest GROTERE puinhopen te creëren dan Obama. Hij is ‘lekker’ op weg. Misschien maar des te beter.

Dat is ook de reden dat Geert Chlorix nooit regeringsverantwoordelijkheid moet krijgen. Luis in de pels, best. Niet méér.

Overigens is Obama alleen echt aan te rekenen dat hij Adolf Assad heeft laten zitten na z’n ‘rode lijn’. Zie:
http://www.npo.nl/2doc-bashar-al-assad-the-master-of-chaos/14-02-2017/VPWON_1273198

gravatar

Ach ach ‘ Dat Denk Ik Dan Hè’! Jij bent typisch zo iemand die zijn mening vormt door de linkse publieke media. De linkse publieke media die al maanden lang president Trump afschildert als de ‘boogie man’.

Leuk hoor jouw link van de NPO maar probeer eens een artikel afkomstig van de linkse publieke media te vinden die positief is over president Trump. Die zijn er niet. Alleen op Facebook kun je positieve berichten over president Trump vinden.

Don’t believe the hype!

Corrie.

gravatar

Alleen op Facebook positieve berichten over DJ Trump. En dan nog uitsluitend van hemzelf, zijn PR-staf en Sarah Palin. En dat met zo’n hypertrofisch ego: wat moet die man allemaal dóórmaken?