Sky Sports

Nabestaanden Sparta-speler hopen op levenslang voor Joël Veltman

Excuses regering; getraumatiseerde tv-kijkers eisen schadevergoeding

Joël Veltman moet levenslang de cel in na wat hij Iván Calero heeft aangedaan. Dat vinden de nabestaanden van de Sparta-speler.

Inmiddels hebben tienduizenden getraumatiseerde televisiekijkers zich aangesloten bij Stichting Schandpaal, een initiatief van advocaat Peter Plasman. Ze eisen een schadevergoeding van 100.000 euro per persoon van Veltman.

Minister Edith Schippers van Sport heeft alle slachtoffers tijdens een herdenking van het moment officiële excuses aangeboden namens de regering.

Het Simon Wiesenthal Center heeft een museum over de kwestie geopend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook ik ben geen echte Mr. Wiemersma (zie ook het subtiele verschil in de avatar), maar ik vermoed dat de reactie ”De eerdere reactie is niet van mij maar van een wannabee. Ik vind het heel lief van je Corrie. Helaas ben ik al bezet. Ouwe duintrol van me.” van de echte Mr. Wiemersma is, maar ben er dit keer niet helemaal zeker van.

Overigens is het aanmerkelijk gemakkelijker om het trolletje CvH te simuleren.

Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

Reageer
gravatar

Je weet nooit wie de echte is. Hoewel mijn schrijfstijl, woordkeuze en zinsbouw ongeëvenaard is. Daar kan menig copycat zich op stukbijten. Bovendien is bij De Speld mijn emailadres bekend. De Speld zou hierin dus een zuiverende rol kunnen spelen. Door de vochtgevulde blaasjes door te prikken zeg maar.

gravatar

Buiten alle proportie dit. Ze proberen zich er weer eens makkelijk van af te maken. De schade is vele malen hoger. #neemnueensjeverantwoordelijkheidensteliedereenvolledigschadeloos.nu!

Reageer
gravatar

Voor mijn Wiemie:

Wir zusammen

Ich liebe dich, und ich liebe um dir lieb zu haben,
Aber ich habe keine Ahnung, was Sie jetzt machen,
Vielleicht ist es mir, aber ich denke wir zusammen,
Ich hoffe, nur ich hoffe, das ist was ich sage,

Ich wisse, du liebt mir auch, nicht ein bisschen, aber viele,
Und du kommst nicht jedem mahl 300km nach hier, für einem blödes Debile,
So hab ich mir ein bisschen getragen, das ist was ich denke,
Ich gehe alles und mehr machen zum mir selbst zu ändern,

Nicht nur für dir, aber auch für mich im das ersten platz,
Sie weckte mich und es tut mir leid das ich Sie haben Unterschätzt,
Aber viele viele dank, meines liebe liebe Schatz,
Und ich sollte viel an dich denken, du bist in meinem Herz,

Ich wisse was du denke, blödes träumende Poet,
Und ich hoffe, nur ich hoffe, auf einem neue makellose Date,
Ganz makellos sollte ich nimmer nimmer sein,
Zwei verrückte Perfektionisten , und ich bin einfach dein.

Corrie.

gravatar

Hoi Wiemie. Zelf weet ik ook niet wat er staat. Het is maar een koppie/peest geplukt van het internet.

Soms heb ik het idee dat je mij te min vindt. De bedoeling van het Duitse Valentijn-gedicht is om intelligent over te komen.

Met je mr-titel lijk je mij een snob.

Corrie.

gravatar

De eerdere reactie is niet van mij maar van een wannabee. Ik vind het heel lief van je Corrie. Helaas ben ik al bezet. Ouwe duintrol van me.

gravatar

Verdorie, je hebt gelijk. Maar-maar ik ben ook maar een mens. Ik hunker naar aandacht! Zelfs die mr. titel is nep en verkeerd gespeld. Ik dacht dat mensen mij dan serieuzer zouden nemen.

Lieve Corrie, kun je mij vergeven?! Juist op jou hoopte ik indruk te maken. En dat ik je voor domme dikzak uitmaakte was alleen maar omdat ik je aandacht wilde trekken. deed ik daar verkeerd aan?!

Corrie, ik-ik wil met je trouwen!!

(Stuur je nog wel eerst je foto?)

gravatar

Ook ik ben geen echte Mr. Wiemersma (zie ook het subtiele verschil in de avatar), maar ik vermoed dat de reactie ”De eerdere reactie is niet van mij maar van een wannabee. Ik vind het heel lief van je Corrie. Helaas ben ik al bezet. Ouwe duintrol van me.” van de echte Mr. Wiemersma is, maar ben er dit keer niet helemaal zeker van.

Overigens is het aanmerkelijk gemakkelijker om het trolletje CvH te simuleren.

Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

gravatar

Mr. Wiemersma, voor al die speculeren, betekent niet meester (in de rechten red.) Maar Mister (Wiemersmee). Dus niet verkeerd gespeld(!) en ook niet zwaar overdreven gestudeerd (hoewel slim). Tis maar dat je het weet.

gravatar

je kan achterhalen of het de echte mr. Wiemersma is door op de afbeelding te klikken met rechtermuisknop en kijken of het dezelfde afbeelding is

gravatar

Corrie toch, dat Duits in jouw gedicht is opgesteld in Saarbrücken’s “Steinkohle”-dialect. 2e, 3e en 4e naamval worden speels door elkaar gehaald, mannelijk en vrouwelijk ook. Zonder voorkennis zou men zeggen dat dit authentiek migranten-Duits is. Vooral dat laatste couplet raakt een open zenuw c.q. gevoelige snaar.