Flickr: Sebastiaan ter Burg

Henk Krol: 50ste verjaardag Rutte is verkiezingsstunt

‘Slappe poging kiezers bij 50Plus weg te halen’

Lijsttrekker Henk Krol van 50Plus heeft hard uitgehaald naar Mark Rutte. Volgens Krol is de 50ste verjaardag van de premier ‘een doorzichtige verkiezingsstunt’. “Je ziet dat Rutte nerveus wordt. Dit is niet per ongeluk gegaan, dit is een ingecalculeerde zet om kiezers weg te halen bij ons”, aldus de 50Plus-leider.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus Mark is de eerste die op zijn vijftigste geen felicitatieberichtje krijgt van ome Henk? Hoe komt ie daar ooit overheen? Wat kan het leven zwaar zijn voor een MP. Ook al wordt je partij de grootste je moet toch verder met dat gemis………..

Reageer
gravatar

Wellicht wordt Mark nog eens de opvolger van Henk Krol. Tenslotte worden we allemaal een keer 50plus, als we tenminste voldoende vermogen hebben vergaard. Maar dat zit wel goed: Mark is als opperbaas van Erik Wiebes keigoed met het wegsluizen van belastinggeld en Henk heeft een enorme ervaring met het wegsluizen van pensioengelden. Uiteindelijk zingen zij allemaal: het is de schuld van ons kapitaal.

gravatar

En waarom heet het eigenlijk Tweede Kamer? Ik wil op de Eerste Kamer kunnen stemmen. Maar die zal er wel weer voor de elite zijn.