YouTube: Cafe Weltschmerz

Thierry Baudet boos dat zijn plasseksfilmpje geen aandacht krijgt in de media

‘Behoorlijk zuur’

Een schokkerige camera legt vast hoe Thierry Baudet languit op een piano ligt. Een onbekende man, zijn gezicht blijft buiten beeld, ritst zijn gulp open. De politicus, op zijn beurt, opent gulzig zijn mond en niet veel later landt een verlossende straal klatervocht op zijn gezicht. Baudet snatert en kraait als een manische eend.

“En? Lijkt het jullie wat?”, vraagt Baudet met verwachtingsvolle ogen aan een stel journalisten. Er volgen een paar vragende blikken. “Het is natuurlijk heel ranzig maar ik denk dat het van belang is dat Nederland het ziet. Zal ik het doorsturen? Ik kan je het ruwe materiaal geven, maar als je het leuk vindt kan ik er ook muziek van Enya onder monteren.”

Een paar seconden later is de kring journalisten rond Baudet verdwenen. Geen interesse. Zelfs Wierd Duk van het AD bedankt vriendelijk voor het filmpje. “Dit is een boycot, een ander woord heb ik er niet voor. Alleen PornHub heeft zich niet de wet laten voorschrijven door de gevestigde orde,” foetert Baudet. “De mainstream media loopt weg voor de waarheid, ze willen niet dat gewone mensen dit zien.”

De lijsttrekker van het Forum voor de Democratie slaakt een zucht. “Behoorlijk zuur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen van De Speld, wat willen jullie toch met zulke smakeloze onzin? Uit de reacties blijkt dat er altijd nog mensen zijn die erin vliegen! Houd och op!

Reageer
gravatar

Paul K. . februari 12th, 2017

Mensen van De Speld, wat willen jullie toch met zulke smakeloze onzin? Uit de reacties blijkt dat er altijd nog mensen zijn die erin vliegen! Houd toch op!

gravatar

Het wordt tijd dat het voorjaar losbarst, de winter heeft toegeslagen en alle Speldende vingers verstijfd. Ik zie hier alleen maar oneliners en dan ook nog zeer korte. Maar zijn ze relevant? Waar komen de verdachtmakingen van Thierry vandaan? Thierry speelt niet eens piano! Dat doet alleen Robert Moszkowicz (uiteraard alleen in ruil voor gratis zendtijd op tv), maar Robert draagt altijd een stropdas, krijtstreeppak, pochet en dubbele manchetten. En een peperduur horloge, natuurlijk!

Reageer
gravatar

Als je dat nog moet vragen, ben je geen echt ‘medium’, eerder een ‘rare’ om met DJ Trump te spreken. Dan zit er ergens een ‘steakje’ los.