NUSport.nl

Afscheidswedstrijd Royston Drenthe: Feyenoord vs mislukte voetballers

Oud-speler weet nog niet in welk team hij zelf meedoet

Er wordt in stijl afscheid genomen van Royston Drenthe. Oud-collega’s van Feyenoord en een keur aan mislukte voetballers die ooit in Jong Oranje zaten, zullen het tegen elkaar opnemen. De wedstrijd wordt op zondagmiddag om 14.30 uur afgewerkt en kan helaas niet live worden uitgezonden omdat er dan Eredivisievoetbal is.

Drenthe stelt zelf een Allstar-team samen van compleet geflopte voetballers. Bij welk team hij zelf meedoet weet hij nog niet. “Maar die dikke (Maceo Rigters, red.) staat sowieso in de spits, haha.” Verder denkt hij aan ‘oud-gappies’ als Luigi Bruins, Otman Bakkal en ene Dave die hij kent uit de avondwinkel.

Julian Jenner heeft afgezegd, omdat hij denkt dat hij nog steeds profvoetballer is. Veel andere voetballers die hun ooit zo glansrijke carrière op pijnlijke wijze zagen verdampen zijn wel enthousiast. “Leuk om die gasten weer eens te zien, erg benieuwd waar ze terecht zijn gekomen ook”, zegt Hedwiges Maduro.

Aan het roer van de kansloos gefaalde minkukels staat Foppe de Haan, de enige man die deze spelers ooit goed heeft laten voetballen. Na de wedstrijd zal er een rapbattle plaatsvinden tussen Royston Drenthe en Karim Rekik(ikiki).


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *