Rijksoverheid.nl: ‘Hack van Russen niet succes’

Hack is doorgegeven aan grote leider Rutte

“Dat hack van Russen niet succes”, dat meldt de website van Rijksoverheid. Het is de tweede keer in een week tijd dat een cyberaanval op de overheid wordt voorkomen. “Alle kameraden kunnen gerust halen adem.”

“Wij hebben hack doorgegeven aan grote leider Mark Rutte. Zegt, alles in orde. AIVD heeft gedaan ons moederland beschermen tegen buitenlandse invloeden. AIVD сильный en meedogenloos, da.”

Om de succesvolle verijdeling van de hackpoging te vieren, zal de Nederlandse regering een militaire parade organiseren op het Binnenhof. “Dus als kameraden in Haag ineens allemaal prachtige T-90 tanks en stalinorgels zien, zij zich niet hoeven maken te zorgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou had ik wel een andere foto hierbij verwacht van Mark, dat ie dan op zo’n harige beer rijdt, je weet wel. Ontbloot bovenlijf mag, maar hoeft niet per sé, Caspar. Wel met een biertje natuurlijk.

Reageer
gravatar

Tekst mislukt boven hier.
Ik corrigeren probeer.
Speld niet accepteert!
Cyrillisch grootse schrift maar kapitalist Speld niet accepteert!!

Zal verandert alles kort binnen!
Redacteurs bekend bij bureau polit!!

Putin waar huis woont weet!!!!

gravatar

Proberen wel licht Volkert van der Graaf als Tolk? Is nu weer ongehinderd vrij man, zonder enkelband en leeft zorgvrij van uitkering en rente spaarbedrag. Rekeninghouder bij ABN in Dubai en private bankers in Panama. Fiscaal adres in Kaaiman Eilanden. Taalkunstenaar en veelzijdig dramaqueen met groot juridische ervaring.

Reageer