YouTube: AFC Ajax

Ambitieuze eigenaar Roda JC: ‘Binnen vijf jaar periodetitel pakken’

Russische geldschieter droomt hardop over de nacompetitie

De nieuwe eigenaar van Roda JC, de puissant rijke Rus Aleksei Korotajev heeft zijn ambities kenbaar gemaakt. Hij wil binnen vijf jaar met Roda JC een periodetitel pakken.

“Als ik geen ambities zou hebben, was ik niet begonnen aan dit project. Ik wil binnen drie jaar terugkeren in de Jupiler League. Dan moet het met goed beleid mogelijk zijn om na twee jaar een periodetitel in de wacht te slepen.”

De Rus droomt hardop over de nacompetitie: “Waarom zou Roda geen nacompetitie kunnen halen? Het is Go Ahead Eagles ook gelukt, en die staan momenteel onder ons. Met een paar gerichte verzwakkingen op cruciale posities moet het kunnen. We hebben niet voor niets Frank van Mosselveld aangetrokken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook financieel is dit voor alle betrokkenen een win win situatie. Door de goede en betrouwbare contacten met diverse belchinezen zit iedereen er aan het eind van de nacompetitie warmpjes bij, en is de toekomst van de club voor de komende jaren veiliggesteld.

Reageer
gravatar

Warrempies bè? Heít zâh je bedoelé!

Wè hebbe in de weïkanbieding geoelèkte eínd in bloedsâhs, en lekkâhre wève om auvâh op te scheppe.

Nassie, bámie, witte lès; wè hebbe ut allemáál.

De Belsjineís, un gok uít de lauterè!

(auk op zondag aupe)

gravatar

@de belsjinès

Deze gast heeft wel wat meer geld dan die Chinees van ADO. Verwacht dan ook veel meer. In principe zou die makkelijk Messi en co. kunnen betalen dus ben benieuwd wat er nog bij gaat komen.

Reageer