Flickr: Susan Sermoneta

Trump putte inspiratie voor moslimban uit deurbeleid Locomotion in Zoetermeer

In ‘De Loco’ gloorde het visioen van zijn ideale wereld

Het deurbeleid van discotheek Locomotion in Zoetermeer ligt ten grondslag aan de moslimban van Donald Trump.

In zijn jonge jaren bracht Trump een zaterdagavond door aan een VIP-tafel op een schuimparty in de Locomotion. Daar raakte hij geïnspireerd door de vooruitstrevende manier van leven: moslims weigeren en zeggen dat ze de verkeerde schoenen dragen. In ‘De Loco’ gloorde het visioen van zijn ideale wereld: schaarsgeklede meisjes met natte t-shirts, neonrode mixdrankjes en nul moslims.

Jaren later zou Locomotion de blauwdruk worden van Trumps utopie. Hij kwam er niet alleen op het idee voor een moslimban. Ook zijn plannen om het Congres te voorzien van ledlampen, superwoofers en schuimkanonnen vonden hun oorsprong in het vierpersoons zitje naast de danskooi tijdens een optreden van Total Touch.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De skinhead op de foto doet mij sterk denken aan een ex-topschaatser die nu op Studio Sport com-com-commentaar levert bij wed-wed-wedstrijden. Ik kan even niet op zijn naam komen: Erben Wennemars of zoiets? Het kan natuurlijk ook zo maar alleskunner Jeroen van Koningsbergen zijn, die in elke tv-serie wel te zien is in een hoofd-, bij- of dubbelrol. Vooral zijn rituele knuffels van de ondermaats zingende Chinese meneer Tung in “Ik hou van Holland”, zijn puik acteerwerk

Reageer
gravatar

Numerus fixus door “selectie aan de poort”, zoiets? Of “zelfcensuur” door het feit dat er overwegend sterke drank wordt geschonken?

gravatar

Zoetermeer: het enige dorp met een gecertificeerd bonobo als burgervader. Charley Aptroot, duurzaam grootgebrachte VVD’er van de politieke ondersoort Pitecanthropus quasi erectiï. Maar maakt het werkelijk wat uit ‘Iemand’ om post mortem in Zoetermeer te worden aangetroffen? Door de kleine lettertjes in de begrafenispolis, wellicht?

gravatar

Nummer je vragen alsjeblieft de volgende keer. Ik heb het maar even voor je gedaan, waarbij je eerste vraag nummer 2 is en je tweede vraag nummer 47. Nou goed, het antwoord.

2: In Koog aan de Zaan.
47: Ja, maar niet aan elke muur.