YT - PVVpers

PVV weigert verzoek om songtekst Thé Lau op voorhoofd Wilders te tatoeëren

'Voorhoofd lijsttrekker niet bedoeld voor songteksten'

Geert Wilders gaat niet ‘Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen’ op zijn voorhoofd tatoeëren. De PVV-leider heeft het verzoek om de songtekst van Thé Lau op zijn schedel te vereeuwigen afgewezen.

Een woordvoerder laat weten dat het besluit ‘helemaal niets’ met de zanger Thé Lau of zijn band The Scene te maken heeft. “We hebben vanaf het begin af aan het beleid om het voorhoofd van onze lijsttrekker niet te bedrukken met songteksten”, meldt een woordvoerder van de partij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit was door Thé niet bedoeld als anti-racistische tekst maar een hommage aan de fans van de tröckener kecks. Mischien is Bennie Jolinks ‘Hokers aller landen verenigt u’ meer geschikt voor Geerts voorhoofd.

Reageer
gravatar

Aangezien het de core business van de PVV is om met (minstens) twee maten te meten, heb ik nog een tip voor hen: probeer het eens met een liedje van The Cure van eind 1978.

Reageer
gravatar

De wijze leeft in de wereld maar de wereld niet in hem. Hij is als een boot in het water. De boot is in het water, maar het water is niet in de boot, een Oudhollandse wijsheid.

Reageer
gravatar

Ongebruikelijke diepte in de gebruikelijke oppervlakkigheid van De Speld. Waarlijk, de Maitreya is onder ons. “Hij die egoïsme binnen in zich heeft, handelt zelfs al handelt hij niet. De wijze mens die vrij is van ik-zucht, verricht geen enkele onjuiste daad”. Zowel verbaasd als verheugd over deze wijsheid, in Oudhollands papier verpakt.

gravatar

Na aanvankelijke weigering heeft de Reclame Code Commissie besloten haar verbod van de tattoes op het voorhoofd van Geert Wilders in te trekken. In het kader van de door de regering ten behoeve van de politieke partijen gevorderde zendtijd, mag Geert W. nu bezwaar maken tegen de stapsgewijs toenemende Moslim-censuur die achter ‘politieke correctheid’ schuilgaat.

Reageer
gravatar

Tja, wat hebben we nu aan dit bericht zonder het diepzinningecommentaar van omn -i deskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (ook begenadigd trendlistener)?? Juist ja helemaal, niks!

Reageer