Wikimedia Commons: Michael Vadon

Trump: ‘Canada heeft geen inreisverbod en meteen is er een aanslag’

Amerikaanse president gesterkt in eigen opvatting

Donald Trump heeft gereageerd op de terreuraanslag door een extreemrechtse nationalist op een moskee in de Canadese stad Quebec. Volgens de Amerikaanse president had Canada de aanslag kunnen voorkomen door een inreisverbod in te stellen voor inwoners uit moslimlanden.

“Ik krijg allemaal kritiek, terwijl ik Amerika veilig houd. Premier Trudeau zet de deuren juist wijd open en wat krijg je? Binnen een dag een aanslag! Als hij mijn voorbeeld had gevolgd, hoefden de mensen in Canada zich geen zorgen te maken over terreur”, aldus Trump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat we wel weer zien is dat het wéér iemand met blauwe ogen was.

Maar dat mag natuurlijk weer niet gezegd worden!

Het is de hóógste tijd dat mensen met dat gen gesteriliseerd worden.
Of anders het land uitgezet. Naar het Midden-Oosten bijvoorbeeld, waar ze thuis horen.

Met onmiddellijke ingang een irisscan invoeren aan de grenzen!!

Reageer
gravatar

Als dat dan maar niet bij de Zuiderburen is. Wij betalen hier ons al blauw aan belastingen. In België heeft men zowat de hoogste belastingen op arbeidsinkomen ter wereld, zeker als men in aanmerking neemt dat de aftrek van hypotheekrente zeer beperkt is.

gravatar

Wellicht, maar België telt ook een hoog percentage belasting-vluchters/ontwijkers die hun Euro’s veilig stallen in belastingparadijzen als Kaaiman Eilanden, Luxemburg, Zwitserland én Nederland. Grappig: Deysselbloem: “Read my lips, the Netherlands are no tax Paradise, we only strongly support tax-evasion”

gravatar

Wat nieuw is, is dat de dader van Noord-Afrikaanse afkomst is. Toch een geval van verregaande integratie en assimilatie. Zijn imam zal hier niet blij mee zijn.

Reageer
gravatar

Als Trump terroristen weigert is het toch zeker logisch dat zij hun beroep elders gaan verrichten? Maar ja in ieder geval heeft Canada geen geblondeerde president nodig om in het nieuws te komen.

Reageer