Trump: ‘Terroristen van eigen bodem eerst’

Amerikaanse jihadist met de pet is de dupe

Donald Trump verdedigt zijn omstreden inreisverbod. Volgens de Amerikaanse president is de maatregel noodzakelijk om de Amerikaanse aanslagenmarkt te beschermen. “Vanaf nu is het Amerikaanse terroristen eerst.”

Trump wil de Verenigde Staten minder afhankelijk maken van terroristen uit het buitenland. “Grote multinationale terreurgroepen uit het buitenland willen hun onderbetaalde jihadisten naar de VS exporteren. Terwijl we de afgelopen jaren hebben gezien dat er in Amerika genoeg plekken zijn waar onze eigen mensen prima kunnen radicaliseren. Die hele buitenlandse instroom gaat ten koste van de Amerikaanse terrorist met de pet.”

President Trump weerspreekt de kritiek dat de maatregel zoden aan de dijk gaat zetten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als gederadicaliseerd BOM-moeder moet ik toch toegeven dat ik het waardeer wat deze man allemaal doet om zijn eigen volk te beschermen. Al moeten we niet vergeten dat de buitenlandse terroristen evenveel rechten hebben als de Amerikaanse. Bovendien heeft Antarctisch onderzoek aangetoond dat de kwaliteit van de gemiddelde buitenlandse terrorist niet onderdoet van de Amerikaanse. Wellicht toch nog een puntje dat dhr. Trump over het hoofd heeft gezien?

Reageer
gravatar

Is al een succes in Canada.
De onderlinge ‘jihaat’ is daar al begonnen tussen ‘echte’ Canadezen.

Zijn wel moslims natuurlijk.
Daarmee weet je wat je in huis haalt, religie van haat.

Succes Trudeau!

Reageer