ABC News

Rijdende Rechter gaat burenruzie over schutting beslechten

De heer Trump en de heer Peña Nieto staan lijnrecht tegenover elkaar

De heer Trump en zijn buurman, de heer Peña Nieto, hebben er al maanden ruzie over: de schutting die de heer Trump op de grens van hun erven wil bouwen. Een mooie klus voor de Rijdende Rechter!

Presentatrice Jetske van den Elsen en mr. John Reid vertrekken binnenkort naar de Amerikaanse staat Arizona, zodat de Rijdende Rechter de situatie met eigen ogen kan bekijken. Een paar weken later komen beide partijen naar de studio in Hilversum om de uitspraak van mr. Reid aan te horen.

De heer Trump wil de schutting bouwen om te voorkomen dat het volk van zijn buurman verkrachters en moordenaars zijn terrein op stuurt. Hij eist bovendien dat zijn buurman voor de schutting betaalt. De heer Peña Nieto wil niet meer met hem praten. Zijn de verhoudingen voor altijd verstoord of kan de Rijdende Rechter het goede nabuurschap herstellen? We weten het binnenkort!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jetske rijdt van haar karige loontje als presentatrice wel in een Landrover. Net als mr Reedt die het van zijn rechtse spraak bij elkaar heeft geroofd. Om Amerika in te kunnen komen moeten ze met een Jeep komen en dat is voor Land Rovers(!) net een brug te ver. Uitzending gaat niet door derhalve. Reeds!

Reageer
gravatar

Onder Obama stond de muur al voor een heel groot gedeelte en toen hoorde je er amper niets over. De anti – Trump pers doet geloven dat hij een muur gaat bouwen, pffff.

Reageer
gravatar

De Chinezen winnen weer.
De muur tussen de VS en Mexico zal maar 3326 kilometer lang zijn.
De Chinese muur die de integriteit van China zolang heeft gegarandeerd, is veel langer. Meer dan 6.000 kilometer.

Reageer
gravatar

3326 km… Dus jij wilt ook echt 2000 km muur midden in de Rio Grande zetten en nog 30 km in zee gewoon omdat het kan?

gravatar

Zoiets als vrouwen troostend tot hun tekort schietende partner zeggen “The size does not matter, it’s how the organ is played”. Big Brother Donald HEEFT niet alleen een grotere; hij IS ook een veel grotere.

gravatar

Dat is wat hij nou bedoelt met “We’ll make America great, again”. Deze oneliner heeft hij geërfd van zijn allereerste schoonvader, Hugh Hefner, bekend grootgebruiker van Viagra