Man in sportschool kreunt nieuw persoonlijk record

Anton scoort 76 decibel

Een mooi succes voor Anton Cornelissen: de 38-jarige inwoner van IJsselstein heeft een nieuw persoonlijk record gekreund in de sportschool. Anton kreunde vrijdag tijdens het bankdrukken 76 decibel. Zijn vorige record was 74 decibel.

Anton is blij met het succes: “Ik ben al een paar jaar heel consequent aan het trainen en heb ook mijn voeding aangepast. Toen ik begon, hoorde je me hooguit wat zuchten of piepen tijdens de laatste herhaling van een oefening. Tegenwoordig schreeuw ik het vanaf het begin van een setje al uit. Als je dan die bewonderende blikken van andere bezoekers ziet, weet je dat je goed bezig bent.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En? Nog voor sluitingstijd binnengekomen? Ik kwam tegelijk binnen met Abebe Bikila en Kwame Kiplagat;, zij lopend en ik op de bagagedrager van een toevallig passerende Solex.

gravatar

Waar sportscholen eerder al een reputatie opgebouwd hebben wat betreft geluidsoverlast, zijn het niet meer de sportschoolhouders die met snerpende hoge tonen en dubbele base de buurt teisteren. Nee.

De bezoekers met hun overdreven gehijg, gesteun en gepuf zorgen nu voor meer dan de toegestane 35 decibel op de gevel en drijven omwonenden tot wanhoop. Slapende kinderen zijn ineens wakker tot diep na elven en de in ploegen werkende operator is niet eens meer in staat tot een welverdiende dag rust. Dit moet een halt worden toegeroepen.

Ik pleit derhalve voor een ledenloze sportschool, zodat de rust kan wederkeren.

Reageer
gravatar

Bedoel je eigenlijk niet: een levenloze sportschool? Dus zonder EPO, corticosteroïden en kunstmatig opgevoerde Testosteron-spiegels?