New York Times

Smeerlap Trump legt tijdens eed hand op de bijbel

Niets is heilig voor presidentiële serie-aanrander

Hij is nog geen uur president, maar nu al is het eerste schandaal losgebarsten rondom de kersverse commander in chief. Donald Trump zou tijdens de inhuldiging zijn hand op een bijbel hebben gelegd. Beelden lijken het verhaal te bevestigen.

Tijdens zijn campagne werd Trump al geplaagd door verschillende seksschandalen, maar met deze nieuwe aanranding lijkt hij definitief zijn hand te hebben overspeeld. Amerika-deskundige Twan Huys: “Je moet niet vergeten dat de VS een enorm christelijk land is. Dat hij in het bijzijn van zijn vrouw, voor het oog van honderden miljoenen kijkers, de bijbel op deze manier bepotelt, toont aan dat deze man de weg totaal kwijt is. Voor deze man is niets meer heilig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit artikel nu echt nodig? President Trump is net president. Geef die goede man toch een kans. Wees toch niet zo bevooroordeeld. Iedereen maakt wel eens een slippertje.

Vergeet niet dat hij degene is die Amerika weer groot maakt. Net zoals meneer Wilders van de PVV Nederland weer groot zal maken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Iedereen maakt wel eens een slippertje. Lieverd, jij maakt er velen, zelfs in de winterse duinen. Heerlijk….

Je Samir

gravatar

Ik denk niet dat er veel aan de grootte van Amerika zal veranderen. Nederland zal een stuk kleiner worden als Wilders aan de macht komt en den Haag onder water komt te staan.

gravatar

Een opbouwend kritiekje van een punt.
Dit artikel strookt niet met het voorgaande artikel van Stephan ter Borg en Jos Maalderink. Het is maar een weet.

Reageer
gravatar

Wat een walgelijke berichtje van Stephen ter Borg. Echt super sneu als je op zo’n walgelijke door het slijkhalende manier aan je centjes moet komen. Je bent heel sneu en klein

Reageer
gravatar

Hoezo: ‘Je bent heel sneu en klein.’? Ook als je het niet met dit artikeltje eens bent, dan kun je het daarover toch hebben? Waarom direct iemand persoonlijk zo ongeveer afschrijven? Het gaat hier immers om wat iemand schrijft of doet, dat is iets anders dan hoe of wat iemand is.

Mvg,
Pieter

gravatar

Nou even niet kibbelen: let eens op die Bijbel, die was tot voor kort nog van de Boston Tea Party, men zwoor daarop samen tijdens Independence Day. Echt pigskin kaft goud-op-snee, gesponsord door Minnesota Mining & Manufacturing, binnenwerk van authentiek Red Neck penisleer, gesponsord door Monsanto en Heinz 57 Variaties. Zijden leeslint gesponsord door Goldman Sachs en tekst gescreend door Homeland Security, NSA en Trump’s eigen Censorex. Een uniek exemplaar dat de familie Rockefeller graag in eigen bezit had gehouden.

Reageer
gravatar

ach ja, Bill Clinton legdezijn eed hand op de sprookjesboeken van Grimm, maar daar hoor je toch ook niemand over? Het is alleen maar sprookjes

Reageer
gravatar

Voorlopig zijn er al 20 miljoen Amerikanen “bij”. Hun ziektekostenverzekering is per direct opgeheven. Voortaan komen alle medische kosten voor geheel eigen rekening. Daar staat tegenover dat er ook geen Eigen Risico meer bestaat: JC “elk nadeel hep zun voordeel”. Volgens de thans geldende DJ Trump-doctrine is ieder verantwoordelijk voor zijn eigen verzekering, van de miljardairs tot rondzwervende daklozen. Ieder moet de eigen broek ophouden, sommigen kunnen loonslaafjes dit laten doen, anderen hebben weer bretels en wéér anderen hebben geen nagel om hun kont te krabben. Amerika: het land van ongekende mogelijkheden.

gravatar

“Smeerlap Trump legt tijdens eed hand op de bijbel ”
Sinds wanneer is journalistiek niet meer objectief. Misschien was het boek wel zijn eigen biografie.

Reageer
gravatar

Heb het inauguratie-ritueel thuis nog even nagespeeld: hand op de bijbel en “So truly help me God” etc. etc. Maar geen president geworden. Waar zou dat nou aan liggen? Misschien had ik beter de linkerhand op de bijbel kunnen plaatsen. Maar bij DJ Trump weet de linker ook niet meer wat de Rechter doet.

Reageer