Single Ferdinand (33) heeft zijn ware chauffeur nog niet gevonden

'Bij heel veel chauffeurs voel ik die klik gewoon niet.'

Ferdinand heeft het ware geluk op de weg nog altijd niet gevonden. Zelf zegt hij een happy bijrijder te zijn. “Ik snap niet dat iedereen zo wanhopig op zoek is naar een chauffeur. Ik hoef in de auto met niemand rekening te houden. Heerlijk, die vrijheid.”

Carpoolen heeft nog niet tot een vaste chauffeur geleid. Ferdinand: “Ik ben nu al zo lang single bijrijder, ik weet niet of ik me nog aan een chauffeur kan aanpassen. Een avondje liften is leuk hoor, als je om een ritje verlegen zit, maar voor de lange termijn levert dat niets op.”

Ferdinands moeder maakt zich zorgen: “Ik hoop al zó lang dat hij met een leuke, spontane chauffeur thuiskomt. Onze Ferdinand is zo’n nette en slimme bijrijder. Het mag wat ons betreft ook een chauffeuse zijn, we zijn daar heel ruimdenkend in.”

Ferdinand zelf maakt zich niet zo druk: “De zelfrijdende auto komt eraan. De moderne bijrijder heeft helemaal geen chauffeur nodig.”

Op zoek naar een slimme bijrijder die je precies kan vertellen wat je kunt doen om autopech te voorkomen? Lees meer over de SlimOpWeg Hulp op Interpolis.nl.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jaja, pas als je die Ferdinand (33) echt leert kennen piep je wel anders.

Loopt de hele dag wortels te knagen, stinkt naar drie dagen oude ochtendurine en zit sinds twee maanden in de WSNP, veel plezier en succes ermee.

Reageer