YouTube: AFC Ajax

Mysterieuze Serviër koopt Ajax op

Excentrieke miljonair vergaarde fortuin in China

Ajax is vanaf vandaag de zoveelste voetbalclub die in handen valt van een buitenlandse miljonair. Gisteravond laat bereikte de club een overeenkomst met een Servische miljonair, die anoniem wenst te blijven.

Directeur Edwin van der Sar is tevreden met de deal: “Met zijn miljoenen kunnen we eindelijk weer doorgroeien richting de Europese top. Hij is ook heel betrokken bij de club, het was alsof hij hier al jaren rondloopt.”

Volgens ingewijden zou de excentrieke Serviër wel een aantal eisen stellen aan zijn geld. Zo zou Peter Bosz voortaan elke persconferentie moeten aanvangen met de woorden: “Ik ben een heel stout meisje geweest” en komen er luxe staanplaatsen in de dug-out, zodat niemand meer op de bank hoeft te zitten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij heeft toch hopelijk wel een cel met roomservice en uitzicht op zee? En zit niet zijn oude vriend Mladic een deur verder? Dan kunnen zij hun kennis van het Servokroatisch gezamenlijk nog een beetje op peil houden. Ook nooit weg als zij vervroegd in vrijheid worden gesteld.

gravatar

Radauvan K? Sta nie op de kaaht!

Maah voâh de res hebbe wè alles ondâh eín dak.
Met nassie, bámie of witte lès.

De Belsjineís: krimineíl lekkâh!

(auk op vrèdag aupe)

gravatar

Kijk bijvoorbeeld wat de heer Wang allemaal voor ADO doet. Als iemand u op de linkerwang slaat, keer hem dan de Rechter toe.

gravatar

Met de huidige koers is het kopen van alle aandelen Ajakkes op de beurs voor een beetje miljonair een eitje. Kwestie van 1x niet naar d ekroeg gaan en je hebt genoeg geld over.

gravatar

Dit slaat echt nergens op. Denk je echt dat Ajax overgenomen word? Een foto van Nemanja Gudelj. Hij is een Servische – Nederlander. Maar geen multimiljardair die Ajax overneemt.

Reageer
gravatar

De gedroomde nieuwe eigenaar van Ajax is Robert Moszkowicz (alias “Baruch de Graaier”). Hij is net weer opnieuw de juridische dans ontsprongen en dus vrij voor een lucratieve baan in het geldwezen, m.a.w. een baan bij Ajax. Advies aan Ajax: zoek niet langer naar een anonieme Oosterse oligarch, maar kies binnenslands talent dat KNVB, UEFA of zelfs FIFA-potentieel heeft. Robert is geen juridisch aangeschoten wild meer, maar fatsoenlijk vrijgesproken bij gebrek aan bewijs. Ajax: ecce homo.

gravatar

Excuses ik ben Drs Putin. Chantal heeft diagnose PDD-dom om even duidelijkheid te scheppen. Mijn medische dossiers zijn te koop op Ebay voor mensen die interesse hebben. Mvg.