Man leeft nog steeds in de gloria

Gezongen vloek op verjaardag maakt leven tot een vrolijke hel

Eric Kamminga (28) herinnert het zich als de dag van gisteren. Veertien jaar geleden, op zijn veertiende verjaardag, werd hij het slachtoffer van een vloek. Sindsdien leeft hij in de gloria.

“Ik stond op het punt om de kaarsjes op mijn verjaardagstaart uit te blazen”, zegt Eric met een guitig papieren feestmutsje op zijn hoofd. “Ineens begon iedereen te zingen. Mijn ouders, mijn zussen, mijn ooms en tantes. Een bezwering die steeds herhaald werd. Het was angstaanjagend blijmoedig.”

Eric heeft er alles aan gedaan om uit de gloria te komen. “Mijn leven is een vrolijke hel sinds de vloek. Ik ben ontzettend bang dat ik lang zal leven in de gloria. Dat gun je niemand.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

denk bij Gloria altijd aan dat ene kerstliedje. Al kan ik bij de Etos geen Excelcius Deodorant vindenzoals ze zingen in dat liedje

Reageer
gravatar

Verschrikkelijk dat je tegenwoordig zelfs je bloedverwanten niet meer kunt vertrouwen. In wat voor zieke wereld leven wij?

Reageer
gravatar

Nadat er voor mij ‘hij leve hoog’ werd gezongen, werd mij daags erop een appartementje op de achtste verdieping aangeboden. Daar woon ik nu nog steeds.
Lang zal ik leven

Reageer
gravatar

after they sang ‘he lives high’ for me, becomes me next day a coffee shop on the 7th floor offered. There live i now still.
long shall I suffer!