Bron: verpakkingshop.nl

Sokken en ragout in je kerstpakket: ben je gehackt door de Russen?

Waarschijnlijk wel

Het is een vraag die steeds meer Nederlanders bezighoudt: hebben de Russische diensten mijn kerstpakket gehackt? Hoewel het definitieve bewijs voor Russische inmenging ontbreekt, zijn er wel degelijk serieuze aanwijzingen dat de buitenlandse inlichtingendienst FSB probeert om de samenstelling van ons kerstpakket te beïnvloeden.

Zo vond Joop uit Heiloo dit jaar sokken en ragout in zijn kerstpakket. “Iedereen weet dat ik niet van sokken en ragout houd. Dat er dan toch sokken en ragout inzitten, is op z’n minst verdacht. Wie heeft daar belang bij? Precies: de Russen.” Ook Joke uit Heeze vermoedt dat er geknoeid is met haar kerstpakket. “Sokken en ragout, daar kon je de klok op gelijk zetten. En die Poetin maar lachen, in het Kremlin.”

Rob Bertholee, directeur-generaal van de AIVD wil niet zeggen of het klopt dat de Russen onze economie proberen te ontwrichten door onze kerstpakketten te vullen met sokken en ragout zodat iedereen superteleurgesteld is en na de jaarwisseling ongemotiveerd naar het werk gaat wat de arbeidsproductiviteit serieuze schade kan toebrengen. “Ik kreeg ook kaasknabbels.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas @Ajoh!, ik heb alleen plaatjes van Timmermans, Van Baalen, Verhofstad en Juncker. Daar wil ik graag van af, dus zeg maar waar ik ze heen moet sturen.

Reageer
gravatar

Niks gehackt, wij verkopen gewoon kerstpakketten goedkoper dan de concurrentie! En wie wil nu niet de CD ‘ik hou van Poetin’ in zijn kerstpakket?

Reageer
gravatar

Wegens het verwachte eclatante succes heeft het Kremlin ook al voor volgend jaar weer hectoliters van het kleffe spul besteld bij Unilever. Laat nu juist hierop het economische groeicijfer van het CPB gebaseerd zijn.

Niet iedereen gaat er dus op achteruit, temeer omdat Frankrijk al heeft aangekondigd om in maart volgend jaar zeer luxueuze wijn- en V.S.O.P.pakketten in de aanbieding te zullen doen, hoewel de meerderheid toch ook volgend jaar zijn/haar nieuw verkregen sokken eerst grondig zal moeten wassen. Unilever stelt Biotex in combinatie met een A-merk wasmiddel naar keuze voor, hoewel het pakket weigeren vooralsnog een optie is.

Reageer
gravatar

De vraag stellen is ‘m beantwoorden. Bij mij werd vandaag een pakket afgeleverd met als inhoud drie literblikken borsjt en een ongeëtiketteerde fles die na voorzichtig proeven een soort van vodka bleek te bevatten. De tekst op de begeleidende kaart luidde in 24 talen: ‘Dit is een geschenk van het Russische Volk aan de door het Internationaal Monopoliekapitaal onderdrukte volkeren rond onze landsgrenzen’. Een duidelijke daad van menslievendheid dus. Waarvoor hulde!

Reageer
gravatar

Zaten er plaatjes bij van Putin?
Als je ze niet spaart, mag ik ze dan?!!

Ik heb ze ze al van Assad, Duterte, Erdogan, Kim Jong Un, Bouterse, …
Ik wil dolgraag het boek vol krijgen met mijn helden!

gravatar

Vorig jaar bij de schoorsteen vol verwachting een sok opgehangen teneinde een leuk cadeautje te ontvangen. En jawel de volgende ochtend was duidelijk te zien dat de Kerstman er iets had ingestopt. Wat denk je? Ja, inderdaad ragout. Helaas zonder blik.

Reageer
gravatar

We kunnen Poetin het best een hak zetten door en masse onze kerstpakketten te doneren aan het Rode Kruis, met de opdracht ze onmiddellijk te bezorgen bij de nog niet door Russische bommen bestookte inwoners van Aleppo.

Reageer
gravatar

Dat zijn Adolf Assad-aanhangers.
En diegenen die wel bestookt zijn kunnen geen ‘Dank je wel’ meer zeggen, zeg maar.

Niet zo’n goed idee.

Misschien kunnen we ragout-blikken gevuld met springstof bombarderen op het hoofd van Adolf Assad en Vampire Putain.

Zalig kerstfeest, klootzak & klootzak!