Wikimedia Commons CC: Quistnix

Amsterdam ArenA wordt Red Bull Peijnenburg Lactacyd Danoontje Mesut Grillroom Roompot Vakanties Kips Leverworst Johan Cruijff ArenA

De kogel is door de kerk: ruim een jaar na de dood van “El Salvador” krijgt hij het eerbetoon dat hem toekomt. Ajax, de club waar hij groot werd, zal voortaan zijn thuiswedstrijden afwerken in de Red Bull Peijnenburg Lactacyd Danoontje Mesut Grillroom Roompot Vakanties Kips Leverworst Johan Cruijff ArenA. Dat maakte algemeen directeur Edwin van der Sar vandaag bekend.

Op sociale media wordt positief gereageerd op het eerbetoon, en ook de erven Cruijff laten weten blij en vereerd te zijn dat de naam van de legendarische nummer 14 voortaan op de ArenA zal prijken. “Ja, leuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om De Verlosser J.C. volledig recht te doen moet het voormalige Ajax-terrein ‘De Meer’ in Betondorp worden herschapen tot begraafplaats voor -uitsluitend- Joodse bestuursleden en eerste elftalspelers. Dus een exhumatie en staats(her)begrafenis van Johan Cruyff, de vorige generatie bestuurders Jaap en Max van Praag. Een bedevaartsoord in lijn met het Rosa Spierhuis en plaatsing onder “Cultuur-Monumentenzorg”

gravatar

Johan Cruijff, gefeliciteerd dat je naam gebruikt wordt voor de nieuwe Arena! Alles goed met je dochter? Is ze net zo goed als jou bij het mannelijke voetbal internationaal?

Reageer
gravatar

gelukkig maar dat wc-eend geen sponsor is of het werd Red Bull Peijnenburg Lactacyd Danoontje Mesut Grillroom Roompot Vakanties Kips Leverworst WC-eend Johan Cruijff ArenA

Reageer