Shutterstock.com / George Rudy

Geweldige vriend maakt geld al na 5 keer vragen over

'Binnen 3 maanden? Ongehoord!'

Toen Felix aan Max een kaartje voorschoot voor de musical Soldaat van Oranje, was hij bang dat het moeilijk ging zijn om dat geld terug te krijgen. Maar Max toonde zich een geweldige vriend: al na 5 keer vragen kreeg Felix zijn 140 euro terug.

Felix weet dat hij maar boft met zo’n attente vriend: “Je verwacht dat je na acht steeds passief-agressiever wordende berichtjes nog steeds geen 140 euro op je bankrekening ziet. Maar na vijf keer vragen al? En binnen 3 maanden? Ongehoord. Daarom zijn we vrienden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn ook menselijke oplossingen voor dit probleem.
Je kunt het bijvoorbeeld – denkend aan het mooie Brabant – op de koop toe nemen.