Kerstmorfine! Zalig verdoofd de feestdagen door


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou-nou-nou, wat een grote woorden op dit laatste restje 2016. Semi-intellectuele elite bij De Speld, in redactie of niet-betalende leden? Nog nooit iets van gemerkt. Erg veel oneliners van hardliners en borderliners, dat dan weer wel. Gevallen van zelfspot of zelfrelativering worden gekopieerd en ingelijst, en als afschrikwekkend voorbeeld in redactionele artikelen verwerkt.
Wat wel opvalt is dat de laatste tijd wel veel extra reclame opgeld doet, zelfs in redactionele teksten. Het gaat goed met de P.R. en advertising en -dus- met de omzet en bonussen, maar (semi-) intellectuelen? Nee, Boze Blanke Man: dat is echt nog een brug te ver.

gravatar

Als december-katholiek is mijn morfine de Here Jezus.

Van de christelijke godsdienst raak ik in een roes. Het is zo een gezellige tijd met leuke mensen om je heen, lekker eten, de kerstboom, het kribbetje en de heilige mis op kerstavond.

Zalig kerstfeest lieve mensen! Laten we met z’n allen op kerstavond 24 december vieren dat het kindeke Jezus is geboren.

Corrie.

Reageer