Partij van de Arbeid (PvdA)/YT

Geen veroordeling, wel straf voor Lodewijk Asscher

Vicepremier moet lijsttrekker PvdA worden

Lodewijk Asscher is door de rechter niet veroordeeld, maar hij heeft van de PvdA-leden wel een straf opgelegd gekregen: hij moet lijsttrekker worden van zijn partij. Volgens de leden van de PvdA is Asscher ‘de meest geschikte lijsttrekker’. In een reactie noemt Asscher hen ‘knettergek’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De oplossing is vrij eenvoudig: tijdens de verkiezingscampagne je eigen glazen ingooien (door een in scène gezet “schandaal”), op 15 maart je zetelverlies nemen, en dan kun je vanaf de juiste plek in de Kamer zo vaak als je wilt “Voorzitter, minister Graus gaat weer eens volledig aan de feiten voorbij” roepen. Wel zo makkelijk.

Reageer
gravatar

Eén troost is dat de PvdA niet verder zal kunnen zakken dan die 5 zetels waar ze nu op staan. Die worden gedragen door rollatoren, BNB rolstoelers en jonge kiezers die nog niet kunnen lezen. En misschien nog een paar corpsballen die zich -na sluitingstijd- in coma hebben gezopen en zodoende nog aan sprookjes geloven.

gravatar

Samsom heeft zijn baantje na de politiek al binnen: fopspeenverkoper. Drie dagen per week doen alsof je werkt en vijf ton per jaar vangen. Dat is beslist géén straf.

Reageer
gravatar

Het kabinet heeft, op stevige voordracht van lekker wijf, eh, mw. Thiemen, alleen geageerd tegen de kiloknallers.

Over euroknallers werd niet gesproken

gravatar

Veroordeling EN straf voor Diederik Samsom.
‘Pleur op!’

Kon ook nauwelijks uitblijven.

Maar of linkse kerk / Partij voor Inwoners met een Migratieachtergrond hier winst door zal boeken is te betwijfelen.

Veel mensen zijn het gelul zat.

Reageer