Chef-kok bespaart tijd door niet meer zelf te koken

Snelle bezorgservice biedt uitkomst

Chef-kok Dennis Coenraads slaagde er altijd maar met moeite in om de gasten in zijn restaurant ‘Chez Dennis’ op tijd van een maaltijd te voorzien. Sinds een paar maanden kookt hij daarom niet meer zelf, maar laat hij het eten bezorgen. “Ik had dit veel eerder moeten doen.”

Terwijl alle tafels bezet zijn, zit Dennis rustig tv te kijken. “Dit scheelt zo ontzettend veel tijd”, zegt hij. “Toen ik nog zelf kookte, was ik de hele avond bezig. Nu heb ik de grootste menukaart en geef ik de bestellingen van mijn klanten eenvoudig door. Een halfuur later wordt het hier allemaal keurig bezorgd. Ik heb daar geen omkijken meer naar.”

Boodschappen doen en koken kost veel tijd. Tijd waarin je ook leuke dingen kunt doen! Deliveroo.nl bezorgt het lekkerste eten van jouw favoriete restaurants uit de buurt, en dit doen zij goed, betrouwbaar en snel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

oh ja, ik had nog beloofd eten te maken voor Joop Braakhekke. En het is toevallig zijn verjaardag vandaag. Ik zal hem dan maar vandaag trakteren op een etentje in een mooi restaurant. ‘La Garage’ klinkt als een goed restaurant om Joop uit te nodigen

gravatar

Na de installatie van een 3D-foodprinter met bijbehorende app stuurt men na betaling via Paypal, IDeal óf een creditcard de meest copieuze diners samengesteld uit verse nulletjes en eentjes op je af. Desgewenst kan er tegen een meerprijs wegwerpservies geleverd worden, maar dan moet er wel voor 10 uur ‘s ochtend een bestelling geplaatst zijn, anders kan het wel eens wat laat worden.

Reageer
gravatar

Dat klopt Wiemie. Ik kook zelf niet meer maar bestel mijn eten via Deliveroo.

Deliveroo! Wat een geweldige site. Ook geschikt voor vrienden van meneer Wilders van de PVV.

Corrie.

gravatar

Deliveroo.nl bezorgt niet alleen het lekkerste eten van jouw favoriete restaurants uit de buurt. Maar ook de lekkerste koffie van jouw favoriete baristo uit de buurt.

gravatar

Een blik in de toekomst betekend niet dat ik morfologisch tekeer ga.
Ik heb zo mijn eigen inbreng. En wie niet.

Blikopeners zijn er in verschillende vormen.