YT - Racing Channel

Verstappen boos op Rosberg: ‘Levensgevaarlijk om plotseling te stoppen’

Andere coureurs zagen manoeuvre niet aankomen

Max Verstappen heeft hard uitgehaald naar Nico Rosberg. De Duitse wereldkampioen besloot vandaag plotseling te stoppen. “Levensgevaarlijk”, oordeelt Verstappen.

“Niemand zag deze manoeuvre aankomen”, zegt de Nederlandse coureur. “Dus we konden er ook niet op anticiperen. Prima dat je je tegenstanders wilt verrassen, maar je kunt niet zomaar alles maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Max heeft nu weer
Prijs voor beste coureur enzo en als hij in een Mercedes gaat rijden, wat ie nu nog niet gaat doen, dan kan ie geen prijzen winnen voor mooie inhaal acties omdat ie dan altijd voorop rijd met snellere auto dan nu ?. Maar red bull verbeterd nu ook auto’s en misschien zijn die volgend seizoen wel even snel als Mercedes auto’s

Reageer
gravatar

Laat Max lekker bij RB blijven. Na jaren eindelijk weer reden om F1 te kijken. Je moet er toch niet aan denken dat je een race hebt dat Vettel niet meer hoeft te klagen over een inhaalactie van Red Bull . Hadden we in Brazilie een race die Max naar zijn hand kon zetten. Tot voor kort konden we alleen nog maar denken aan de legendarische races met extreem weer van Senna. Jaren later was Schumacher heer en meester in de regen. Maar eindelijk kunnen we een geniale inhaalrace in HD bekijken. Tja, als je dan in een Mercedes rijdt hoef je dat ook niet te doen. Bovendien doen de geruchten de ronde dat vanaf 2017 bij extreme wet races alle coureurs die voor Max rijden automatisch de blauwe vlag krijgen. Volgens Bernie dient een coureur met kampioensaspiratie niet onnodig lang te worden opgehouden in een inhaalrace die wordt veroorzaakt door foute bandenkeuze van het team.

Reageer
gravatar

na een aantal motor storingen van Lewis kon hij niet meer wereldkampioen worden. Rosberg was altijd al de minderevan de twee. Rosberg heeft gezwijnd en gewonnen. Lewis heeft het geprobeerd en verloren. Max heeft nog een contract bij RB en zal er niet snel weggaan in mijn opinie, al is hij wel diegene die die stoel zou krijgen als het aan Toto Wolf ligt… de toekomst zal het leren. Rosberg heeft de juiste keuze gemaakt! meer kan hij nooit meer bereiken, mede door een betere Hamilton en onze “Crazy Max” !!

Reageer
gravatar

25 jaren aan het racen. WK F1 behaald tussen Hamilton Verstappen Vettel Button Alonso etc.. Tussen Kampioenen Kampioen worden. Hij weet dat het niet meer gebeurd en wil zo afsluiten. It doesn’t get any better. Ik kan me er wel in vinden.

Reageer
gravatar

Het is te hopen dat Max blijft zitten waar die zit.
Ik moet er niet aan denken dat die constant vooraan rijdt.
Dan is de spanning er gelijk van af..

gravatar

Vergeet het seizoen niet dat hij tegen M schumacher reed, en hoger eindigde, in dezelfde auto’s

gravatar

Rosberg stop op zijn hoogtepunt? Dan had hij beter voor het zingen de kerk uit kunnen gaan.
Dat worden volgend jaar beslist een paar DNF races.
En als Max in een mercedes wil rijden, pakt hij wel een taxi.

Reageer
gravatar

Hahahahahahaha ik lach me echt dood om sommige reacties hier. Enkele mensen denken dat Max dit echt gezegd heeft. Hoe naïef kun je wezen.

Reageer
gravatar

Inderdaad veel mensen denken dat het echt is maar alles op deze site is half echt maar heel veel aangepast verstappen heeft gezegd dat ie het verrassend vond en niet dit dit is om te lachen ze doen net alsof het een race is hilarisch ???????

gravatar

Rosberg stopt op zijn hoogtepunt, dat weet hij zelf als geen ander. Verstappen gaat echt niet naar Mercedes nu RedBull in de lift zit. Hij wordt niet overveen paar jaar MAAR VOLGEND JAAR al kampioen!

gravatar

Ze kunnen verstappen niet zomaar de stoel geven want hij staat eigenlijk al vast bij red bull voor seizoen 2017/2018 maar met wat moeite en geld zou verstappen de opvolger KUNNEN zijn maar effe voor iedereen dit is nep want kijk maar naar de rest van de berichten op deze site hilarisch?

Reageer
gravatar

Dat wordt lachen: Nico Rosberg, kersvers wereldkampioen formule 1, stopt ermee.
Als Mercedes verstandig is, bieden ze meteen Verstappen een stoeltje aan. Dan zijn ze verzekerd van nog een héééééleboel wereldkampioenschappen.
Stiekem denk ik dat het doorgestoken kaart is: Er waren de afgelopen weken wat telefoontjes tussen Jos Verstappen en Toto Wolff geweest, waarvan ik dacht: “Wat mag dat nu betekenen?” Het zou me niet verbazen als ze Rosberg veel geld hebben geboden – niet dat hij erom verlegen zit, papa Keke Rosberg had zijn schaapjes al op het droge – om “afscheid te nemen” en dan over twee jaar zijn rentree weer te maken, maar dan bijvoorbeeld bij Red Bull.
Stuivertjes wisselen, maar dan met miljoenen?

Reageer
gravatar

Wow, en dat hele verhaal heb je helemaal zelf bedacht. Knap hoor. Het klink ook zo logisch. Rosberg uitkopen voor miljoenen, Max uitkopen bij RB voor miljoenen. En RB ziet natuurlijk Max veel liever gaan dan Ricciardo, dus dit is een buitenkansje voor RB. En die viagra in Rosberg zijn drinken heeft er ook voor gezorgd dat hij de laatste races niet meer lekker in die Mercedes zat. Kat in het bakkie. Max rijd volgend jaar voor Mercedes. Klinkt allemaal erg logisch naar mijn idee.