Bron: Flickr - Petra de Boevere

Eerste vrijdag van de maand: kabinet test vluchtroute naar Engeland

'het is belangrijk dat deze ontsnappingsroute goed functioneert'

Het is weer de eerste vrijdag van de maand, en dat betekent dat de regering de ontsnappingsroute naar Engeland test. In allerijl is vanochtend het voltallige kabinet naar Londen gevlucht.

Minister Asscher noemt de test ‘pure noodzaak’: “Natuurlijk is het wel eens lastig als je helemaal het gebouw uit moet, in een geblindeerde auto wordt gepropt en in een aftandse boot naar Londen wordt gevaren terwijl je net bezig bent met het uitstippelen van de partijkoers, maar het is wel belangrijk dat deze vluchtroute goed functioneert. En we zijn het inmiddels wel gewend.”

Het kabinet is momenteel bij de National Gallery. Later deze dag gaan ze nog naar de London Dungeon, voor morgen heeft het kabinet kaartjes voor de wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Swansea City.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wethouder? Dan moet jouw salaris toch voldoende zijn om een keertje naar de kapper te gaan, op de foto had je duidelijk last van een bad hair day. Rutte trouwens ook.

gravatar

Komende dinsdag wordt het zooitje middels parachute gedropt ergens op de Drentse Hei, waarvan een groep communistische Grunningse vechtersbazen al op de hoogte is.

De bedoeling is om de dames/heren Excellenties per gewapende escorte geblindeerd en wel naar de duinen bij Scheveningen te vervoeren, om ze er met de hand te laten graven op zoek naar schaliegas.

Mocht het opgegraven resultaat onbevredigend zijn, worden terstond de spaden ter hand genomen om de diepe ontstane gaten weer te dichten.

Reageer
gravatar

Waar is dat kabinet nou helemaal mee bezig!!

Dat is alleen bedoeld voor het koninklijk huis!
En wel met hun privévliegtuig.
Ze gaan toch niet op een pauperboot!

Als oefening vliegt dat vliegtuig al elke vrijdag leeg heen en weer.
En als de koninklijke nietsnutten boodschappen bij Harrods willen doen, gaat ‘ie op zaterdag nog een keer.

Ja, dat gratis geld moet rollen!
Om de economie te stimuleren.
Van Engeland dan.

Reageer
gravatar

Beste WZWNK, jouw oplossing is niet echt efficiënt: want niet alleen het voltallige kabinet met familie, vrienden en huisdieren moet worden geëvacueerd, maar naast alle s.g.’s en hotemetoten van de ministeries en hun aanhang, ook alle sponsors van het kabinet in het MKB, de LTO-sector, de staatsbankensector en bedrijfsleven. Voorts het Koninklijk Huis in al zijn geledingen, de Rotary en de Loges der Vrijmetselaars. Dat loopt al snel in de vele tienduizenden en die krijg je niet in één F-29 regerings Fellowship gepropt. Daarom zijn alle op Nederland varende schepen van de Holland Amerika Lijn, de Stena Ferry Line en Maersk gecharterd. De sloepenrol duurt een weekend. Dus als het in Rotterdam, Amsterdam, IJmuiden en Den Helder zwart ziet van de witte cruiseschepen, is dat geen invasie van Trump-vluchtelingen, maar een generale repetitie van de vlucht van onze elite naar belastingparadijs Engeland. Listen sharp; I only tell this once.

gravatar

gevaarlijk. Als de Engelsen er achter komen gaan ze allemaal naar Nederland vluchten ipv met zelfgemaakte bootjes de Noordzee oversteken.

Reageer