NOS / NPO

Wilders ziet bewijs voor politiek proces: ‘Ik mocht een halfuur lang mijn achterban toespreken’

PVV-leider hekelt aanfluiting voor rechtsstaat

Al sinds het begin van de rechtszaak noemt hij het een politiek proces. Op de slotdag zegt Geert Wilders het definitieve bewijs te hebben gevonden: hij kreeg deze week een halfuur de tijd om voor de draaiende camera’s zijn achterban toe te spreken.

“Ik ben de leider van een politieke partij die bovenaan staat in de peilingen en in de rechtszaal kreeg ik uitgebreid de tijd om mijn ideologie uiteen te zetten. Ongehinderd, zonder enig tegengeluid. Mijn politieke tegenstanders mogen er niet op ingaan omdat de zaak onder de rechter is. Als dat geen politiek proces is, dan weet ik het niet meer”, zei Wilders. Hij spreekt van een ‘aanfluiting voor onze rechtsstaat’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de titel, de eerste alinea, en de tweede alinea staat hetzelfde, en toch had ik op het eind de strekking pas door, waarop er een letterlijke lol uitkwam.

Reageer
gravatar

Wat moeten we nu met zo,n haatzaaiende idioot die denkt dat hij goed nadenkende Nederlanders kan beinvloeden, er zijn ook mensen in dit land die echt niet op jou staan te wachten, Wilders.

Reageer
gravatar

Vroeger, toen de wereld nog jong was, in de zendtijdtijd voor de politieke partijen, hadden we tenminste nog drs. Hans Janmaat. Die vanachter een lelijke bos bloemen de (ook toen al) ongemakkelijke waarheid verkondigde! En die kwam niet eens uit Limburg! En had een vriendin met één been.

gravatar

Inderdaad. Het duffe blokje “Zendtijd voor Politieke Partijen” is er niets bij. Als ik een collega-Kamerlid van Wilders was, zou ik het wel weten. Gewoon ergens het woordje “allochtonen” laten vallen, en dan begint de pret.

Reageer
gravatar

Wilders vulde gewoon de hem onthouden spreektijd in het STER-blokje: “In het kader van de door de regering ten behoeve van de politieke partijen gevorderde zendtijd” in. Met vocale en instrumentale begeleiding van het veelzijdige duo “Prof. Mr. Dr. Ir. Knoop en echtgenote”.

gravatar

Kijk aan, nog een echt ouderwets correcte fact-finder in onze gelederen en nog wel uit de Oost-Brabantse en Limburgse regio. Dat biedt hoop voor de toekomst van dit langzaam afglijdende medium

gravatar

Jammer dat ik het steeds gemist heb!

Op onverklaarbare wijze viel steeds het geluid uit als ik weer langdurig een Knoops of Wilders op TV zag verschijnen.

Of helemaal raar, dan begon die TV opeens te schakelen!

Reageer