Guido komt een soa-test doen ‘voor een vriend’

'Hij schaamt zich te veel om naar de huisarts te gaan'

Guido heeft zich dinsdagochtend bij de huisarts gemeld om een soa-test te laten doen. “Maar niet voor mezelf”, bezweert de 22-jarige. “Ik kom voor een vriend.”

“Hij is twee weken op Kreta geweest,” vertelt Guido over zijn naamloze vriend. “Hij heeft daar de ene na de andere chick het bed in weten te krijgen. Maar hij heeft het niet altijd veilig gedaan en hij schaamt zich te veel om daarvoor naar de huisarts te gaan. Daarom laat ik voor hem met een wattenstaafje onder m’n voorhuid peuren.”

Guido is naar eigen zeggen verstandig genoeg om zelf wel altijd een condoom om te doen. “Maar goed, die vriend van mij regelt zo makkelijk chicks, dan kan ik me helemaal voorstellen dat hij in de heat of the moment wel eens vergeet een regenjasje aan te doen,” vertelt hij over zijn mysterieuze compagnon. “Als je ziet hoe hij kan scoren, op Kreta heeft hij op één avond zelfs twee Britse meisjes aan zijn paal geregen op het strand. Echt een fucking legend die gozer.”

Als de resultaten binnen zijn wordt duidelijk dat Guido slecht nieuws moet gaan doorgeven: zijn vriend heeft chlamydia overgehouden aan zijn vakantie. Overstuur loopt Guido de wachtkamer uit. “Fuck fuck fuck”, zegt hij terwijl hij met zijn hoofd tegen de muur bonkt. “Hoe gaat mijn vriend dit aan zijn vriendin vertellen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Guido mocht best mijn naam vertellen hoor. En wat ik graag wil rechtzetten is dit. Het waren niet maar twee meisjes, het waren er acht: 2 Britse, 4 Italiaanse en 2 Griekse. Het was fantastisch.

See you chicks!

Karel

Reageer
gravatar

Psst,

Het betreft hier een overerfelijk minpuntje vanuit moeders kant.

We hebben Karel al op de lagere school de hele dag chronisch aan zijn kont zien krabben, maar niet verder vertellen oke?

gravatar

Vermoedelijk was hij al te vaak bij de GGD geweest om het daar gratis voor elkaar te liegen.

Uit plichtsbesef belde de huisarts naar de vriendin van deze ‘vriend’ (makker/gast/dude/mattie) om te vertellen wat ze van haar ‘vriendin’ gehoord over het seksleven van deze gast.

Wat een lul (hihi).

Reageer