Bron: Flickr - Martin Young

Jongeren willen massaal op wielrennen na leuke verhalen Thomas Dekker

‘Vroeger dacht ik dat wielrennen voor sufferds was’

Thomas Dekker heeft met zijn biografie ‘Mijn gevecht’ het wielrennen weer populair gemaakt bij de jeugd. De biografie van de oud-wielrenner staat vol met leuke verhalen over Poolse hoeren, drugs en vriendschappelijke potjes masturberen op hotelkamers. Jongeren melden zich massaal aan bij wielerclubs.

Een van hen is de 15-jarige Marcel Diets uit Gorinchem. Hij heeft na het lezen van Dekkers biografie zijn gitaar bij het grofvuil gezet en een wielrenfiets aangeschaft. “Vroeger dacht ik dat wielrennen voor sufferds was. De hele dag afzien op een fiets, wat is daar nou leuk aan? Ik wist niet beter. Nu snap ik waar ze het voor doen.”

Morgen heeft Marcel zijn eerste training. Zijn verwachtingen zijn hooggespannen: “Ik hoop dat ik een steriele naald van iemand kan lenen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zit heel wat potentie in die jongeren. Wie het eerst over de meet is mag als eerste de lekkerste hoeren mee naar boven nemen. De rest zal het met ouwehoeren moeten doen, dus aan motivatie geen gebrek.

Reageer
gravatar

De gemiddelde avondsessie blijkt langer te duren dan de wedren op zich. Het geeft enig inzicht in de beweegredenen van ploegleiders en de daaraan gelieerde sponsoren zoals Rabobank en andere kredietverstrekkers. De raakvlakken zijn treffend.

gravatar

Colletje weer een en biven komen te om afgepeigerd?
Bedankt dan ik glooiende heuvels glij liever af om kloof een in belanden te, nee.

Benny Echt

gravatar

wat hoor iek?
fikkie-fikkie graties?
en boel fiel euiroos?!

iek kom (hihi) met de roebber boot
euit libia

iek eel goet fietsen kan

gravatar

Ik zou het fijn vinden als iemand gewoon voetbal ging kijken. Van wielrennen weet iemand net te weinig om bij te kunnen dragen.