Bron Wikimedia Commons - Takahiro Kyono

5 mensen die ‘Hallelujah’ niet gecoverd hebben

Zij zongen weer andere dingen

1. Johann Sebastian Bach

 

2. Nick van Nick en Simon

 

3. Prins Pieter-Christiaan

 

4. Leonard Cohen

 

5. Danny Rook

 

UPDATE: Aanvankelijk meldden wij dat Nick van Nick en Simon het nummer Hallelujah niet gecoverd zou hebben. Dit is onjuist: Nick van Nick en Simon blijkt het nummer in 2009 gezongen te hebben tijdens het televisieprogramma De Beste Zangers van Nederland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hallelujah? Dat ene songfestivalliedje van de Heavy Metal band Lordi? Gerard Joling heeft dit ook niet gecoverd. Die heeft alleen zijn kaalheid gecoverd

Reageer
gravatar

Ja, dáár heeft men weer zo niks! Hallelujah, zeg. Wees dan ook eens een beetje accuraat. En waarom zou je zo’n Volendarm tot de zangers rekenen? Dan kun je iedereen wel zanger noemen. Dan zou je zelfs Mark Rutte, André Hazes en Johan Cruyff ook wel zangers kunnen noemen.

Reageer
gravatar

Omdat Corrie alleen nog in jouw beleving actief is. Waarschijnlijk (ambulante) paranoia, opgedaan door te intensieve confrontatie met deze stressor, Een combinatie van de Freudiaanse fixatie: “de getande vagina” en té vroege expositie aan seksuele activiteit in Scheveningse duinen.

gravatar

ik kan ze ook nooit uit elkaar houden net zoals bassie en adriaan dat lukte me ook niet nu heb ik een ezelsbruggetje adriaan is acrobaat en bassie bijna dood