Wikimedia Commons CC (Stanislas Jourdan)

Orakel John de Lamlul voorspelt verkiezingsuitslagen

Kloothommel voorzag brexit en Trump

Herinner je je Paul de Octopus nog? Het dier voorspelde in 2008 en 2010 de winnaar van diverse voetbalwedstrijden. Paul kreeg diverse opvolgers. In Volendam hebben ze er nu ook één: John de Lamlul, een eikel die moeiteloos verkiezingsuitslagen voorspelt.

“John is een fenomeen”, zegt zijn buurvrouw Adrie Visser. “Als je twee filmpjes van politici voor zijn neus zet, dan begint hij automatisch luidkeels de uitspraken van één van hen te herhalen. Zo weten wij van tevoren al wie de winnaar wordt.”

John heeft zijn voorspellende gaven al meerdere keren bewezen. Zo voorzag hij dat de Nederlanders het Oekraïne-verdrag zouden afwijzen en dat de Britten voor een brexit zouden kiezen. Ook voorspelde hij al maanden geleden dat Donald Trump de nieuwe Amerikaanse president zou worden.

Wie gaat volgens John de Nederlandse verkiezingen in maart winnen? “Hij roept al een paar dagen dat het volk Nederland gaat terugveroveren”, zegt Adrie. “Dus ik zet mijn geld op Wilders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dat Wilders gaat winnen is zeker, dat hoef je niet te voorspellen. Daarom probeer ik al maanden naar Canada te emigreren, maar de website van de migratiedienst in Canada krijg ik maar niet te pakken

Reageer
gravatar

Met louter kloothommels zou ons bijenvolk binnen één generatie uitsterven. Ter vergelijking: zie het Speld artikel “Trumps ministersploeg wordt goede afspiegeling van zijn inner circle”. Oók louter kloothommels en vrouwen die niet door het Glazen Plafond mogen breken. Ceteris paribus zijn we over 30 jaar van Big Brother af.

gravatar

Een groet neem ik aan richting iets wat beleven bij u is.

Ik denk eerder dat Rudolf Julius iets in de richting van, ik geef een draai aan, zijn gedachte bedoeld.
De malle molen waar een goede gedachte misschien uit komt.

Ik zet mijn geld om in artikels die misschien wat opleveren..

Benny

gravatar

Een hint, neem ik aan, naar een voorkeur bij u voor Wilders.

Ik denk eerder dat Rudolf Julius iets in de trant van ” ik geef maar een draai aan de uitspraak van John” bedoelt.

De mallemolen waar misschien ooit een goede gedachte uit te voorschijn komt. (?)

Ik zet mijn geld liever op artikelen die de uitslag misschien wél goed weten te voorspelen.

Benny