Bron - Flickr Cc Wonderlane

Trump gaat Amerika samenbrengen met eenheidsmuur

President zet in op verzoening

Donald Trump wil er na zijn verkiezing tot 45ste president van de Verenigde Staten voor zorgen dat er niet alleen een mentale barrière is tussen het eigen volk en de rest, maar zo snel mogelijk ook een fysieke. Daarom gaat hij direct van start met het bouwen van een eenheidsmuur.

Dit waren niet de enige verzoenende woorden die de verse president sprak. Naast de eenheidsmuur heeft Trump meerdere opbouwende plannen in zijn koker. Hij zet bijvoorbeeld in op herenigingsvakanties: immigranten weer zo spoedig mogelijk samenbrengen met hun families. Maar niet alvorens ze direct samen vast te zetten zodra ze één stap over de grens zetten. Dit om de onderlinge band te versterken, vervolgens worden ze samen op herenigingskamp naar hun familie gestuurd.

Aan de goede kant van de Amerikaanse eenheidsmuur wordt alles ook eerlijker. Om de lasten voortaan gezamenlijk te dragen stelt de grote verzoener voor dat de lage belastingschaal niet alleen voor de onderklasse geldt, maar voor iedereen. Zo worden de rijken niet langer gedupeerd. Ook voor iedereen: wapens, volgens het credo ‘meer wapens, meer veiligheid’. Verdraagzaamheid krijg je sneller als je het afdwingt.

De koker van de president is schier oneindig, want ook klimaattechnisch is er opbeurend nieuws: geen klimaatverandering voor Amerika. Niet voor de heteroseksuele blanke mannen, maar ook niet voor de Latino’s en de Afro-Amerikanen en de vrouwen. Nul. Misschien een beetje voor de Chinezen in China, maar verder niet.

Het is de toon die de muziek maakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Donald J. (DJ) Trump gaat alvast een verkennende wereldtour maken om opstandige NAVO-landen te bekeren. De door Monsanto, Cargill, EXXON, Tesla, Ford en GM gesponsorde TOYOTA-tour: Takecare Of Your Own Tainted Administration. In het voorprogramma: Bruce Springsteen, Heino en de Toppers.

Reageer