Anne zeer toegeeflijk over inrichting van Robs huis

Vriendlief mag meterkast geheel naar eigen smaak aankleden

Samenwonen staat voor veel stelletjes garant voor felle discussies over smaak, inrichting en financiën. Niet voor Anne en Rob, die dankzij Annes toegeeflijkheid in een mum van tijd tot een compromis kwamen over de inrichting van het huis van Rob: hij mag de meterkast geheel naar eigen smaak aankleden volgens de Meterkast-richtlijnen.

Anne bracht naar voren dat zij in ruil daarvoor wel inspraak wilde in een paar kleine dingen. “Het is zijn huis, maar als ik er kom wonen, moet het ook wel een beetje naar mijn smaak zijn. Daarom wilde ik graag een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer in de woonkamer, nieuwe gordijnen, een nieuw konijn, een nieuwe hoekbank, een nieuw warm kleurtje op de muur en wat kaarsjes en kussentjes in iedere kamer. Rob vond dat een redelijke wens.”

Rob heeft al een paar aardige plannen voor de meterkast uitgesproken, maar Anne ligt vooralsnog dwars: “Het is natuurlijk zijn kamer, maar het is óók mijn huis. Die lavalamp zie ik door de vingers, maar ik wil dat lelijke apparaat met die cijfertjes eruit hebben.”

Verrassingen zijn vaak leuk, maar onverwacht bijbetalen op je energierekening niet.. Daarom helpt Nuon je door je regelmatig een seintje te sturen. Zo voorkom je dat je onverwacht moet bijbetalen! Of “een vervelende verrassing”?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het oude konijn smaakte blijkbaar niet. Ik wil niet teveel vooruitlopen maar nieuwe schoenen welk een glazen muil past is ook niet wat je wil… of?

Wie de glazen muil met de hand afwast vind nooit voetvingeragdrukken(teenafdrukken).

Vertrouwen en vrouwen en vragen dat houd mannen op de been, voortplanting daaruit voortvloeiend ook.

Maar mischien is deze vraag pas de eerste ..
“Meterkast”, ja het zal wel.

Benny

Reageer
gravatar

Momentje Madelief,

Benny woont namelijk heel comfortabel en gerieflijk, van alle gemakken voorzien, en met alle winkels en voorzieningen op geringe loopafstand. Sterker: Benny heeft zelfs een nog grotere afstandsbediening dan die van Rob op de foto getoond, maar dan zonder die cijfertjes. Toon van Eneco luistert er ook naar, zodat niemand bij Benny op de bank koude voetjes zal krijgen, dus koukleumpjes zoals jij ook niet.

Kortom Madelief, Benny is zo gek nog niet, neemt nooit iemand de maat (op een enkele uitzondering daargelaten), weet hoe hij een biefstuk perfect naar wens moet bakken en er ligt bovendien altijd een heerlijk flesje Chardonnay koud in zijn nieuwe A+++ koelkast.

gravatar

Zó kan het ook: dit is particulier initiatief dat kan
concurreren met dating-sites. Of de combinatie biefstuk en koude Chardonnay nou wel de ideale is? Maar een Freudiaanse vondst is wel de invitatie: “bij Benny op de bank (geen koude voetjes)”. In ieder geval betreft dit een taalkundig bovengemiddeld ontwikkelde Benny. Vooral die subtiele hint naar zijn nieuwe A+++ koelkast hakt er in.

gravatar

Ik ken Rob ook alleen vanuit dit artikeltrouwens, of het moet over dezelfde Rob gaan,.
Hier is vluchtig zijn iets als alles gelijk snappen lijkt het, maar jullie lijken mij te snappen.

Dit geschreven is er contact op een manier welke een inhoud weergeeft aan mijn reactie.

Goed is denken, snappen is vragen.

Benny

gravatar

Op verzoek van Rob’s familie- en vriendenkring heeft een onafhankelijke mediator inmiddels vastgelegd dat Rob -naast meterkast en kruipruimte- nu ook het vogelhuisje mag inrichten met behulp van een VT-Wonen interieurontwerper