Davy (19) werd ongewenst vader van een baard

Plotseling had hij een baard. Davy was nog maar 19 en had even niet opgelet. Jeugdige onbezonnenheid, maar nu moet hij met de gevolgen leven: “Ik wist niet dat zo’n baard zó veel aandacht nodig heeft.”

Zuchtend aait Davy zijn baard. “Weet je, ik zou vooral wel weer eens een keer goed willen doorslapen. Elke nacht moet ik eruit voor die baard. Mijn ouders zijn zo lief om hem ook af en toe te verzorgen, maar uiteindelijk ben ik natuurlijk zelf verantwoordelijk.”

Davy is vastberaden te leren van zijn fout: “Eén ding weet ik wel zeker, ik neem er absoluut niet nog één. Een vriend van me heeft drie baarden en die zie ik amper nog.”

Voorkomen dat je ook plotseling een baard krijgt? Gillette verkoopt voorbehoedsmesjes en andere scheerproducten.

In samenwerking metGilette


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Best wel tsjil zo’n baard!

Ik voel mij bijzonder en origineel en avant garde wanneer ik om mij heen kijk op het station, en allemaal klonen van mijzelf zie.

Nouja, ik volg zelf natuurlijk eigenlijk ook alleen maar hetzelfde voorbeeld, net als die miljoenen andere net-echt-originelen.

Mode is voor mensen zonder smaak, en hij prikt ook best wel, en is eigenlijk erg onhygiënisch, moet ik toegeven.

Wegwerpscheermesje bij Action zijn trouwens veel en veel goedkoper.

Reageer
gravatar

In Syrië e.o. is nog een wereld te winnen. Daar komen ze ‘s nachts met duizenden tegelijk uit bed om het verborgen slurfje te laten ontlasten. En wat te denken wat er zoal achter zo’n boerka schuilgaat, nou?

Reageer
gravatar

Dat “voorbehoeden met mesjes” doet IS al structureel. Men voorkomt zo dat knapen (die geen lid willen worden van deze halal-slagerij) de Baard in de Keel krijgen. Veel IS-ers verongelukken op de motor; boven de 80 km/h slaat namelijk hun baard voor de ogen.

gravatar

Ik dacht meer aan de rituelen bij het rijp worden van de Soedanese moslimmeisjes, het moment waarop het geslachtsplezier wordt geamputeerd voordat het zich kan ontwikkelen. Beetje ondergesneeuwd blijkbaar nu de rol van Ayaan Hirsi Ali is overgenomen door een ander.