Klimaatverandering: geen lente meer in ogen tandartsassistente

Gevolgen opwarming aarde steeds duidelijker zichtbaar

De gevolgen van de opwarming van de aarde worden steeds duidelijker zichtbaar. Het klimaat is in de war en de traditionele seizoenen bestaan niet meer. Zo is het geen lente meer in de ogen van de tandartsassistente, terwijl dit voorheen altijd het geval was. Haar ogen worden regelmatig geteisterd door plotselinge hoosbuien, hittegolven en andere ellende.

Gerrit Hiemstra: “Het is altijd wisselvallig in de ogen van de tandartsassistente, het is altijd wisselvallig in de ogen van de tandartsassistente. Voor de patiënten van d’assistente is het altijd wisselvallig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben nog nooit bij een tandarts geweest, maar in mijn ogen verschijnt nu een plaatje met allemaal blije gezichten. Moet een vrolijke boel zijn daarbinnen. Weet iemand nog een toffe tandarts waar ik ook zo gelukzalig naar boven kan kijken?

Reageer
gravatar

Nee, Gerrit weet -al veel eerder dan wij- wat ons letterlijk boven het hoofd hangt. Voor 2017 is dat de al decennia geleden aangekondigde Zwarte Lente. En o ja, ook nog iets dat in vroeg-Griekse tijden werd omschreven als ” … festina lente …” misschien kan een bovengemiddeld actieve Speldenaar het hele fragment een keer citeren.

Reageer
gravatar

Het niemendalletje blijkt gedateerd, en die assistente is ook niet evergreen gebleven. Gerrit heeft dat dus goed gezien, maar dat is ook wel eens anders geweest.

Reageer
gravatar

Gek, maar ik heb eigenlijk nog nooit in de ogen van de tandartsassistente gekeken.

Is het nu te laat? Komt dit nooit meer terug? Heeft het leven nog zin?

Vragen vragen vragen.

Reageer
gravatar

zwarte piet ging uit nietsen,
toen kwam Sylvana,
toen kon Piet zich niet vertonen
in heel Nederland.

toen kwam hij in België
en zei tegen de smid:
“Ik geloof dat er in hun achterhoofd
een pepernootje zit”
De smid begon te lachen
en piet kreeg Asiel.
Toen kon piet weer nietsen
in heel België.