CC Youtube - Bundesliga

Gaat Arjen Robben over het PSV-logo pissen als hij scoort?

‘Ik ga me niet inhouden’

Arjen Robben treedt vanavond met Bayern München aan tegen zijn oude club PSV. De vraag die iedere voetballiefhebber bezig houdt is ‘pist de Bedumer over het PSV-logo als hij scoort?’

De aanvaller zegt zelf dat hij zich niet in zal houden: “Ik koester nog warme gevoelens voor de club, maar een doelpunt is een doelpunt. Ik sta nu onder contract bij Bayern, dus ik zeik dat logo gewoon helemaal onder en ga daarna met de vriendin van Cocu naar bed om mijn doelpunt te vieren.”

Robben hoopt op een sportieve wedstrijd: “Ik heb al die tijd met veel plezier bij PSV gespeeld, die liefde is hopelijk wederzijds. Maar uiteindelijk is zo’n wedstrijd natuurlijk een emotionele aangelegenheid, je weet niet wat er in een opwelling kan gebeuren. Als ik een hattrickje maak ren ik misschien wel met opgestoken middelvingers langs hun dug-out, of ik trap Jorrit Hendrix in z’n ballen nadat ik hem in zijn gezicht heb gespuugd, maar ik hoop dat de supporters me dat niet kwalijk zullen nemen. Laten we het wel netjes houden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oei oei, kijk eens aan. Dat er ten burele van De Speld sedert lange tijd geleden wat sleet én een writersblock te constateren viel, heeft deze tendens sinds vanavond een nieuwe mijlpaal weten te bereiken.

Daarom aan alle lezers en reactanten de volgende oproep: Houdt je niet langer in, de trant van reageren kan niet lomp, grof, humorloos, uiterst kwetsend en/of schunnig genoeg zijn. Alle ziektes zijn gratis en veelvuldig op te roepen en toe te wensen, en al helemaal als deze aan de redactie van De Speld en haar schrijvers(sters) worden gericht.

De heren Buurman en Van de Venis hebben nu al voorgoed bewezen dat de zwakzinnigheid chronisch blijkt, en dat de tumoren in de beide bovenkamers daarbij wellicht een handje hebben geholpen. Ik wil hen ondanks alles van harte beterschap toewensen, en wens tevens de naaste familie en kennissenkring heel veel sterkte toe.

Reageer