Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Een vrijgezellenfeest hoeft niet duur te zijn met deze low-budget tips!

‘Voor de helft van het geld heb je gewoon iemand die zijn kleren uitdoet’

Een vrijgezellenfeest is niet goedkoop, en als je vrienden om de haverklap trouwen dan kun je er zo een hoop geld aan kwijt zijn. Maar met een paar simpele tips kun je heel makkelijk veel geld besparen, zonder dat het ten koste gaat van het plezier.

Stripper
Een professionele stripper kost je al gauw 170 euro, maar voor de helft van dat geld kun je ook iemand laten komen die gewoon zijn kleren uittrekt. Er wordt niet zoveel gedanst en met een beetje pech houdt stripper Nico zijn sokken aan, maar een stripper is een stripper, en zo hou je heel gemakkelijk geld over voor bijvoorbeeld loempiaatjes.

Bierfiets
Als je erover nadenkt is het huren van een bierfiets eigenlijk best wel overbodig. De meeste mensen hebben al bier en een fiets. Dus ga gewoon met je vrienden een stukje fietsen en drink al trappend een paar blikjes pils. Het kost maar een paar euro en het is net zo leuk.

Kroegentocht
De meeste kroegen kopen hun drank gewoon bij de groothandel, dus waarom zou je extra gaan betalen als je ook zelf naar de Sligro kan gaan? Tip: als je erg gehecht bent aan de tocht, dan kun je ook gewoon naar drie verschillende groothandels gaan. Wel met de fiets natuurlijk, want anders ben je zo weer 50 euro kwijt aan benzine en dan kun je die loempiaatjes wel vergeten.

Vrienden
Hoe minder mensen er komen, hoe makkelijker het is om de controle over de kosten te behouden. Het is dus verstandig om zo min mogelijk mensen uit te nodigen. Dan raak je elkaar ook niet kwijt als je ladderzat naar de Sligro fietst. En dan heb je stripper Nico ook lekker voor jou alleen. Veel plezier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Speldredactie: compliment, dit artikel kreeg een wel zeer duurzame setting. Leuke kubistische meubels van grijs gelakt eiken, die makkelijk kunnen worden omgebouwd tot stemmige kisten, een bejaarde stripper die onbezwaard zijn korte toekomst in de ogen schouwt. Prullaria op tafel en in de kast, die zo meekunnen als grafgiften. Stoephoeren waar wel aan is gedacht maar die niet zijn besteld. Dát mag ook wel eens hardop worden gezegd: Chapeau.

Reageer
gravatar

Wij hadden een heel tof vrijgezellenfeest. Alle aandachtshoeren van NL uitgenodigd – die kwamen allemaal gratis als ze maar aandacht kregen. Dat was heel tsjil met geile teven als Floortje, Sylvana, Bretty Pard, Heleen van Royen etc – allemaal lieten ze zich verwennen! Het feest was compleet toen Marianne Thieme met haar poes binnenkwam. Aanrader! kost niks en iedereen komt aan zijn trekken.

Reageer
gravatar

Ik dacht aan een tapijt waarin we het lijk kunnen rollen en daarna oproken.
Of een gleufhoed waarvan de gleuf met beton word volgestort om deze daarna als een kunstwerk voor veel geld te verkopen maar dan wel te plaatsen waar honden worden uitgelaten.
Of iets waarvan iedereen denkt, dat was een leuke man geweest voor Patty Brard.

Over wie gaat het eigenlijk? best wel tsjil?

Benny