YouTube: Bernard Kamstra

Mensen met Spekman-trui mogen meestemmen bij PvdA-verkiezing

Nieuwe regeling voor flitsleden moet drempel verhogen

De lijsttrekkersverkiezing bij de PvdA wordt toch opengesteld voor niet-leden. Iedereen die een foto opstuurt van zichzelf in een Hans Spekman-trui mag meestemmen als flitslid.

Partijvoorzitter Hans Spekman wil op deze manier voorkomen dat de verkiezing gekaapt wordt door buitenstaanders: “Dit is echt bedoeld om de drempel zo hoog mogelijk te maken. We willen dat de koers van onze partij bepaald wordt door mensen die bereid zijn om een vijftien jaar oude felgekleurde trui met gaten te dragen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jullie vergeten de belangrijkste voorwaarde! Die trui moet zelf gebreid zijn met houten pennen van 25mm dik. Dat moet je bewijzen bijv. met een joetjoeb filmpje. Maar het mag ook zijn gedaan door je vriendin. Mits die slierterige ongewassen haren heeft en een bril met jampotglazen.

Reageer
gravatar

Een “warme versgebreide bruine trui”mag ook, hoeft niet gedragen te worden maar mag eenvoudig op de stoep gelegd worden voor of tegen het partijgrachtenpand.. zodat u er tenminste niet meer in kunt trappen!

Reageer
gravatar

Nee inderdaad, ik ben er uit!

Het is een hondenbijtpak, je weet wel voor training van ‘Wodans’. Kijk maar: de rafels hangen eraan!

gravatar

Dit is vast het Halloween-kostuum. van Hans Spekman. Het masker van een horrorclown, die doet denken aan Mark Rutte, moest hij toen nog opzetten.

Reageer