YouTube: Amsterdam Dance Event

Edwin heeft vette nieuwe piep van DJ Dyna in zijn oren tijdens ADE

'Toen hij die 2400 hertz erin gooide ging het publiek helemaal los'

Het optreden van DJ Dyna op ADE was een groot succes, volgens Edwin. Daags na de ‘sicke set’ vertelt hij zijn vrienden over de vette nieuwe piep in zijn oren.

“Het was zó gaaf. Dyna creëert echt zijn eigen sound”, vertelt Edwin, nog vol van de adrenaline na het indrukwekkende optreden. “Toen hij die 2400 hertz erin gooide ging het publiek helemaal los. Zo vet, hiervoor kom je dus naar ADE. Die piep raak ik nooit meer kwijt.”

Edwin laat nog in het midden of hij nog naar meer optredens gaat tijdens ADE: “Met deze piep kan ik nog wel even vooruit. Ik heb ook wel het gevoel dat ik het beste nu al heb gehoord. Het is zo divers allemaal. Als je niet uitkijkt krijg je twee piepen door elkaar te horen en dat wordt wel heel druk in je hoofd. Daar kan ik nooit zo goed tegen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar dan ook alleen de up-tempo nummers, mag ik hopen? Niet dat soort gezapige muziek van Don Williams, anders vallen de dansers staande in slaap.

gravatar

Een 3e poging om door de censuur heen te komen: in samenwerking met vooraanstaande DJ’s hebben Nederlandse bedrijven in de gehoorsector nu oorstoppers uitgebracht met FM én DAB. Tinnitus is vooralsnog ongeneeslijk, maar de ruis wordt gedempt in de regio tussen 200 en 15.000 hertz. Toch leuk voor onze Hope des Vaderlands

Reageer
gravatar

Beste Prikogen enz.: van Tinnitus weet ik niet meer dan de gemiddelde lijder aan dit euvel. Er zijn overigens meerdere oorzaken: één daarvan is een blijvende gehoorbeschadiging door frequente bezoeken aan danceparties, dus geheel vrijwillig opgedaan. Een te hoge tonus (spierspanning) in nek en schouders door stress kan (tijdelijk) ruis veroorzaken. Een andere oorzaak is verkalking van aders en slagaders in de nek/hoofdregio, dat levert ook een fluitje of ruis op. Het enige middel daartegen is de I.S. methode: stoppen van de bloedcirculatie door decapitatie. Hier is het middel meestal erger dan de kwaal.

gravatar

Hier wordt niet zozeer de draak gestoken met tinnitus, als wel met de vele mensen die zich dat moedwillig laten aanmeten door zich geheel vrijwillig in die tyfusherrie te begeven.

gravatar

Een DJ is toch een jongen die plaatjes draait met een koptelefoon half op en zijn hoofd, zo opzij?
En dan af en toe 2 armen in de lucht, als een dubbel vrijheidsbeeld, toch?
En dan deng-deng-deng-deng-deng, mwie-mwie-mwie-mwie-mwie-mwie, met veel flitslichtjes?

Reageer
gravatar

Emiel Roemer, dat zapige Boerke uit Oss, Brabawe? Ik neig toch meer naar DJ (Donald J.) Trump op de eerste plaats. Creëert ook een heel hoog geluidsniveau, holle vaten klinken het hardst, immers.