Bron - Nu.nl

Jeroen Zoet wil Duitse doelpunten blijven toelaten: ‘Wir schaffen das’

'Waar moeten die doelpunten anders naartoe?'

Volgens veel Eindhovenaren kan PSV er geen tegendoelpunten meer bij hebben. Doelman Jeroen Zoet heeft echter aangegeven dat hij gewoon door zal blijven gaan met het toelaten van tegentreffers. “Wir schaffen das”, sprak hij bij het verlaten van het veld tegen een verslaggever van Veronica.

Zoet: “We zijn een grote club en hebben genoeg ruimte om te incasseren. Ik ben altijd voor een humaan beleid. Waar moeten die doelpunten anders naartoe?”

PSV-trainer Phillip Cocu is kritisch op zijn doelman: “We moeten grenzen stellen. In de thuiswedstrijd over 2 weken kunnen we maximaal 3 doelpunten opvangen, anders worden we overlopen. We zijn een kleine club, maar vangen meer op dan de andere kleine clubs in Europa.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *