Youtube: Amsterdam Airport Schiphol

Willem-Alexander: ‘Jaloers? Dan had je zelf maar voor koning moeten leren’

‘Had gewoon een vak geleerd’

Koning Willem-Alexander is het niet eens met de kritiek op de compensatieregeling voor het Koninklijk Huis. Volgens het staatshoofd hadden jaloerse mensen zelf maar voor koning moeten leren als ze dit soort voordeeltjes wilden hebben.

“Ga dan ook geen journalistiek studeren, maar leer gewoon een fatsoenlijk vak”, zo liet de koning zich ontvallen tegen journalisten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een verwaande kwast is deze immens graaiende Zijne overbodigheid toch . Zijn overbetaalde en ondemocratische functie is bij erfopvolging geregeld. Elke domoor kan zijn hand net als Willem ophouden.

Reageer
gravatar

Wie is hier nude grootste domoor??

Een beetje dom schelden in plaats van verder kijken [hier: lezen]dan je neus lang is!!

Sukkeltje!

gravatar

wilhelmina heeft in de oorlog 1940/1945 het land verlaten . dit houd in dat de oranje,s helemaal geen aanspraak meer mogen maken op de troon.dat ten eerste en dan het Nederlandse volk is ook hier aan zelf de schuld . ze pikken alles zijn net make schapen die naar de slacht bank gaan.

Reageer
gravatar

DIE STUDIE KAN IEDEREEN LEREN EN KONING OF KONINGINN WORDEN, HOEF JE NIET VAN ADEL TE ZIJN, JIJ BENT OOK MAAR EEN BURGER NIET VAN ADEL.

Reageer
gravatar

lol koning leren
wat een lachertje
de oranjes hebben ordinair het land veroverd
en je kan dus maar op 2 manieren in die stoel komen
1 trouwen met koning of onderliggende familie
of het geheel uitroeien en het volk achter je hebben staan

Reageer
gravatar

Deze man beweert dus dat hij voor koning gestudeerd heeft. Maar het lijkt er meer op dat hij eerder geleerd heeft hoe hij het meeste kan graaien. Bovendien is hij GEEN KONING en gedraagt zich er ook niet naar. Het wordt tijd dat hij uit zijn nep functie gewipt wordt !

Reageer
gravatar

Wij, Wallem Allesbrander, hebben zojuist besloten nadat Wij onze Max een stevige beurt hebben gegeven dat Wij als Lijsttrekker voor de Partij Tegen de Burger meedoen aan de verkiezingen. Tegenstemmen hep geen zin want Wij hebben al reeds 98%. Dus. Dit succes gaan Wij vieren met Kim , de jonge Oen en Poetzak en de geietenneuker Erdogan. O, nee die laatste magt geen bieâh en hep nie doâhgelèè foâh Staasheauf.
En van Oom Donald, die âhwe poezenpakkâh hept ik gelèâht dajje tog overal mee wegkomp.

Reageer
gravatar

Nu je het ter sprake brengt Pieter, gebied de beleefdheid ons toch te vragen wie jij – Pieter van de Akker, ofwel Pieter – dan wel bent:

Zeg eens op, lullo.

gravatar

Ben ik de enige die de gelijkenis tussen onze vorst en Donald Trump opvalt ? Is het één en dezelfde persoon ? Zijn we dankzij de AIVD en onze heldhaftige koning Amerika aan het terugveroveren ?

Reageer
gravatar

Wimpie! Hé Wimpie. Ouwe rukker! Ken je me nog? Samen aan de studie in Leie! Gezellig man! Lekker bieren en je afstudeerscriptie door iemand anders laten schrijven! Tof gozer! Je hebt groot gelijk, jongen. Al dat gezwets van die Linkschmenschen! Ik gun het je van harte!

Reageer
gravatar

Corrie heeft een diploma wippen in de duinen. Geen idee waar ze dat diploma gehaald heeft, want wippen kan ze niet. Behalve Samir, maar waar is hij gebleven?

gravatar

hi hi hi wiempi jij maak al tijd ghapjes om te laggen ofer cor rie ! !

WEEt jei er nog mer ofer andere dinge ? want dreze ken ik al en worten een beet je BOEJEN !! hi hi

lag veut
groep 3

gravatar

Ik weet (gelukkig) niets van het wippen van Corrie, en dat wil ik graag zo houden. Ik neem dus zorgvuldig afstand van de reactie van Wiemersna.