NOS

Nederlandse wielrensters winnen Solar Challenge in Qatar

Team van TU Delft snelste in tijdrit op zonne-energie

In de woestijn van Qatar hebben de Nederlandse wielrensters de jaarlijkse Solar Challenge gewonnen. Een team van de TU Delft finishte als eerste in de ploegentijdrit op zonne-energie.

Volgens TU-studente Anna van der Breggen is de winst het resultaat van de nieuwste technieken: “Bij experimenten hebben we ontdekt dat je zonne-energie kunt opwekken via wielrensters die zich volledig naar de tering fietsen bij temperaturen die volstrekt onverantwoord zijn. Met dit resultaat hebben we ook echt bewezen dat een wielerwedstrijd in een corrupt woestijnland een nieuwe vorm kan zijn van duurzame energie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als het zo heet is, waarom hebben ze dan kleding aan? Kijk, dat Corrie van Hiernaast dat heeft, is een geschenk voor de mensheid, maar deze mooie meiden, die mogen van mij best zonder.

Reageer
gravatar

Eenmaal in het leven komt frigiditeit uitermate van pas, mits de timing perfect is. De rest had ‘m niet door, en was compleet gesmolten. Het spul wordt momenteel gedesillusioneerd uit de goten op een hoop geveegd, zoals dat in meer landen in het hoogseizoen gebruikelijk is.

Reageer
gravatar

Hmm, hier wordt eigenlijk iets anders gezegd, waar ik het overigens wel mee eens ben. Alleen wordt er een hoop onzin met de haren bijgesleept.

Verkort artikel:
‘Wielerwedstrijd in een corrupt woestijnland
Wielrensters fietsen zich volledig naar de tering bij temperaturen die volstrekt onverantwoord zijn.’

En zo verder naar die corrupte voetbalwedstrijd in 2022 (en 2018).

Reageer
gravatar

Net wat ik al eerder vermeldde; maar wat niet door de censuur kwam (“There has been a problem..) de huurlingen van de FIFA strijden straks bij 55° C. in de schaduw om de baard van de profeet in Qatar: Geld, dat stom is, maakt kaarsrecht wat krom is.