NOS Studio Sport Eredivisie houdt grote hoeveelheden beeldmateriaal achter voor kijker

‘Ze laten alleen zien wat ze willen dat we zien’

NOS Studio Sport Eredivisie houdt bij de uitzendingen op de zaterdag- en zondagavond grote hoeveelheden beeldmateriaal achter voor de kijker. Dit blijkt uit een onderzoek van Tegenlicht, dat in september een uitzending zal wijden aan de fraude.

Het onderzoeksprogramma kwam achter de grootschalige manipulatie nadat het een journalist naar een Eredivisiewedstrijd stuurde. Zijn observaties kwamen niet overeen met de beelden die ‘s avonds werden uitgezonden in Studio Sport: “Op tv zie je misschien vijf tot tien procent van wat er daadwerkelijk gebeurt. In het stadion zijn terugspeelballen en inworpen aan de orde van de dag, maar daar zie je in de uitzending niets van terug.”

De misleiding vindt volgens de journalist op grote schaal plaats: “Reken het zelf maar eens na. Vijf volledige wedstrijden passen nooit in een uitzending van een uur. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te zien dat daar wordt gesjoemeld.”

Hij heeft geen idee waarom de NOS beelden achterhoudt. “Het is duidelijk dat de NOS er een verborgen agenda op na houdt en ik zal niet rusten voor ik de onderste steen boven heb. De kijker heeft het recht om te zien wat er allemaal écht gebeurt tijdens Fortuna Sittard-Heracles.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarschijnlijk kloppen de uitslagen dan ook niet
.
Ze laten gewoon net zoveel doelpunten zien als ze willen!
Of herhalen er gewoon een paar en tellen die dubbel.

Zó komen ze wel aan hun geld met metsj-vikzing!!

Ik Dacht Het Al!!

Reageer
gravatar

Het is daarbij bijzonder vervelend dat ze altijd de uitslag verklappen. Zo keek ik onlangs FC Den Haag – AZ ’67 uit ’83 terug op YouTube, hoor ik die vervelende Heinze Bakker oreren dat het potje om des keizers baard gespeeld wordt, ondanks dat ik verreweg het meeste ervan nog nooit had gezien; bah!

Reageer
gravatar

Voetbal is niet alleen maar voetbal. Hier vlakbij heeft iemand uit Rotterdam op een van de meest rustieke plekjes met schelpstrandje in Zeeland Villa Oosterschelde laten bouwen, helemaal van glas op betonnen karkas. De benedenverdieping is van zwart spiegelglas, je kunt er van buitenaf niet doorheen kijken. Je ziet jezelf al staan. Vooral narcisten vinden het leuk. Hij zou miljonair geworden zijn met een computerprogramma om te berekenen hoeveel kilometer per uur een voetballer loopt, zigzaggend over het veld. Hierna begonnen de raven de hele kust van Nederland zo snel mogelijk vol te bouwen. Hij overleed toen het bouwsel er net stond.

Reageer
gravatar

Was dat soms die Turkse boekhouder uit Rotterdam die de z.g. “Bulgaren-inschrijf-truc” heeft uitgevonden die ongeletterde Bulgaren een arbeidsloos inkomen opleverde en Bulgarije miljoenen aan ‘ontwikkelingshulp’? Frans Weekers is daardoor indertijd een goedbetaalde baan kwijt geraakt. Nu zit daar Erik Wiebes die dat geld moet terughalen bij minvermogende Nederlanders. Want Offshore-constructionisten en Panama-vaarders hebben hun geld al in veiligheid gebracht in de Seychellen, Andorra, Jersey en Liechtenstein