Man met eerste vervolgdate ooit werpt zich op als versierexpert

'Kijk, vrouwen vallen op mysterieuze mannen'

David heeft helemaal door hoe het werkt bij de vrouwtjes sinds hij dinsdag voor het eerst in zijn leven een vervolgdate had. Hij wil zijn pas verworven kennis nu in gaan zetten om minder succesvolle jongens te adviseren, te beginnen met zijn vrienden.

“Kijk, vrouwen vallen op mysterieuze mannen”, verzekert de kersverse versiergoeroe zijn vrienden. “Je moet een meisje bij de eerste ontmoeting daarom nooit te veel aandacht geven. Never. Zo kom je wanhopig over. De basis is dat zij jóu eerst interessant moet vinden. Pas dan begin je vragen te stellen over haar leven. Onthoud: het moet voor haar gevoel allemaal om haar draaien.” David laat een effectstilte vallen en neemt een flinke slok van zijn biertje.

Een van zijn vrienden wil inbrengen dat David feitelijk de enige single van de vriendengroep is, maar David herneemt net op tijd het woord. “Veel mensen denken dat er veel verschillen zitten tussen vrouwen. Dat de een de ander niet is, zeg maar. In werkelijkheid lijken ze juist heel erg op elkaar. Ze vinden allemaal hetzelfde soort mannen interessant, en ze willen allemaal over zichzelf praten.” David bootst met zijn handen snaveltjes na. “Je moet daarop inspelen. Het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld, als je maar weet waar je mee bezig bent.”

David is inmiddels een eigen YouTube-kanaal begonnen waarop hij onzekere jongens leert hoe ze binnen no time een vriendin kunnen scoren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is inderdaad opmerkelijk hoeveel al die andere exen van mijn ex op mij lijken. Inmiddels ben ik al weer jaren samen met iemand die nergens gelijkenissen vertoont met genoemde ex, terwijl deze maar blijft doorgaan met het be-exen van lookalikes.

Reageer
gravatar

Een fijn voorbeeld van “De lamme helpt de blinde” en hoe men verzeild kan raken in een kansloos ZZP’er schap.