Bron - Veronica Champions League

PSV-spelers woedend over penalty mee

'Niets aan de hand scheids!'

Ondanks vele protesten van PSV-spelers kregen de Eindhovenaren toch weer een penalty mee in een Champions League wedstrijd. Trainer Phillip Cocu is woedend op spits Luuk de Jong, die de strafschop afdwong: “Luuk is een ervaren jongen. De hele week train je op geen penalty krijgen, en dan doet hij dit… Hier is het laatste woord niet over gesproken.”

Ook de arbitrage krijgt er van langs van Cocu: “Rostov rekt heel goedkoop tijd door die penalty te veroorzaken. Geef dan gewoon voordeel, dit haalt enorm de vaart uit het spel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, PSV is het niet aan te rekenen. Zo lang iedereen maar denkt dat je niet op strafschoppen kunt trainen zul je altijd dit soort aardige satire kunnen schrijven. Totdat er weer een Cruyff op staat die uitlegt hoe het wel moet: trainen op penalty’s nemen. Gewoon goed te doen.

Reageer
gravatar

PSV mag gewoon heel blij zijn met dit resultaat.

Ok, Luuk de Jong had natuurlijk nooit in die penalty moeten trappen maar als je hem krijgt moet ie natuurlijk ook nog genomen worden en dan moet je er gewoon vol in om de schade zo veel mogelijk te beperken. Daar had dus het hele team de verantwoordelijkheid voor moeten nemen door met alle neuzen dezelfde kant op te wijzen richting Cocu. Hier ging het uiteindelijk mis. Collectief falen dus van de eredivisionist uit de lichtstad.

Reageer