Youtube: Hardloopnieuws

Dafne Schippers gaat haar wekker niet zetten voor het Trump-Clintondebat

Atlete kijkt in de ochtend wel wie er heeft gewonnen

Dafne Schippers is niet van plan haar wekker voor het eerste debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten. De atlete laat weten geen zin te hebben om vannacht om drie uur haar bed uit te komen: “Leuk dat het allemaal wordt georganiseerd en live wordt uitgezonden, maar ik heb morgen gewoon een drukke dag. Ik hoor in de ochtend wel wie er heeft gewonnen. Je verandert toch niets aan de uitslag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gaat dit over dat we masaal ook niet naar Daphne gekeken hebben tijdens de Olympische Spelen. Had ze maar meer medailles moeten winnen. Onze Paralympiërs deden het veel beter en daar hebben we ook massaal niet naar gekeken. Want ook daar bleek achteraf de uitslag al vast te staan. Zo kun je toch helemaal niet meeleven?

Reageer