Wij testten de nieuwe datingapp ‘Foodora’ en hadden binnen een half uur beet

‘Niet geneukt, prima gegeten’

Onze redactie is alweer een tijdje single dus gooiden we onszelf op de markt met de populaire datingapp Foodora. We hadden er al veel over gehoord, en we werden bepaald niet teleurgesteld: binnen een half uur hadden we een studentje voor de deur staan. Nice!

Een puntje van kritiek: we hebben in de app nadrukkelijk aangegeven op zoek te zijn naar een vrouw, maar krijgen desondanks een jongen in roze windjack op bezoek. Nou ja. Kan gebeuren. Wel zijn we onder de indruk van de snelheid, en van het feit dat de jongen eten heeft meegenomen. Verliefd nodigen we hem uit om samen de te dure burrito’s soldaat te maken, maar dat slaat hij beleefd af. Vervelend wordt het pas wanneer hij op hoge toon eist dat wij hem betalen voor de maaltijd. Maar goed, die types heb je helaas op elke app. Een tweede date zit er wat ons betreft niet in.

De vraag rijst: is foodora het nieuwe tinder? Dat is nog te vroeg om te zeggen. Geneukt hebben we in ieder geval niet, maar we hebben prima gegeten. Drie sterren. Volgende week testen we de app ‘Kladblok’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De koerier van Foodora staat pal vóór een iconisch beeldmerk. Enig basaal onderscheidingsvermogen leert ons toch dat de gevel van Foodora een meer dan levensgroot beeld van vrouwelijk schaamhaar vertoont. Verder vertoont de koerier frappante gelijkenis met een bekende pornoster. Prachtig Nederlands: tóch een double entendre: deten en eten?