Bron: Flickr - Flazingo Photos

Handdruk verspreidt minstens 7 verschillende soorten chips

Soms zelfs kroepoek

Onderzoekers hebben ontdekt dat mensen die elkaar de hand schudden minstens zeven verschillende soorten chips uitwisselen. Soms ook kroepoek.

Onderzoeksleider Martin Overgoor licht de resultaten toe: “Natuurlijk zien we de gebruikelijke chips zoals gewone chips, paprikachips, wokkels en kaasflips. Dat weten de meeste mensen al, maar we hebben ook chips waargenomen die minder vaak voorkomen. Patatje joppie, van die schattige pombärtjes, Spicy Reggae Chicken. In een enkel geval hebben we zelfs kroepoek aangetroffen. Dat was even schrikken.”

Volgens Overgoor wassen veel mensen hun handen niet na het eten van chips: “Mensen denken dat het genoeg is om hun chipsvingers af te vegen aan de bank of aan de kat. Niet dus. Ze houden er geen rekening mee dat je daardoor een ander kunt opzadelen met handen die ruiken naar Java mild gekruid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En ik was bij Bibi dus gewoon bang voor matzes, wat ik liet weten middels een button en een vriendelijk gebaar. Dat is me op heel wat ongezouten kritiek komen te staan. Wat is dit voor land?

Reageer
gravatar

Deze wetenschappers hadden hun onderzoek beter kunnen richten op de geuroverdracht van aftershaves. Ik liep laatst op een receptie rond met een rechterhand die uiteindelijk 15 verschillende geuren bleek te bevatten. Nou, dat is geen pretje. Daar is Java Mild Gekruid niets bij.

Reageer
gravatar

Bovenstaande reactie is van een minder begaafde reaguurder dan ikzelf.

Mijn hand zou dan een nog minder gewenst geurenpalet te toon spreiden nietwaar? Dus dat lijkt mij geen goede oplossing.

Reageer
gravatar

Deze twee Wiemersmariaanse split personalities leveren het gevaar op van oneindige verdunning; hoeveel identieke Wiemersma’s kan De Speld aan zonder zelf aan MPS onderhevig te raken? Of speelt Wiemersma hier bewust simultaan Good guy/Bad guy met een gemeenschappelijke obsessief/compulsieve fixatie op CvH?

gravatar

Ik heb opeens een briljant idee voor een nieuwe chips variant: Emile Roemer chips! Met de geur van Roemer in de chips! Dat zal er bij iedereen ingaan als koek!

Reageer