Idioten vol zelfvertrouwen: waarom zijn het er zoveel?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pure karaktermoord dit. Mensen met een schreeuwende lach, zorgvuldig gecultiveerde Online aanwezigheid en altijd energiek-optimistische attitude dienden voorgang te krijgen in het verkeer!

Reageer
gravatar

Idiotie is de zwaarste vorm van mentale retardatie. Idioten hebben een IQ van onder de 20. Dit is niet iets om grappen over te maken. Zelfs Corrie van Hiernaast is in de verste verte geen idioot. Ze is nog niet eens debiel.

Reageer
gravatar

Hier zien we wat er gebeurt als men te intensief DSM V als “bijbel” aanhoudt. Overigens is het zeer wel mogelijk om zelfs met ernstige idiotie, een vorm van zelfrealisatie te bereiken en daarmee maatschappelijk furore te maken; niet nader te omschrijven, duidelijk geretardeerde, afsplitsingen van de PvdA zijn er in geslaagd een jaarinkomen van minimaal één (?) ton te verwerven door te suggereren dat men DENKt.

gravatar

De tragiek van het socialisme is de seniliteit van de arbeider. Die wil maar niet inzien dat hij de verkeerde kant heeft gekozen. Zijn enige verdienste ziet hij in het zich beklagen over hen die ‘niet werken’ terwijl die vaak veel minder schade doen. Immers de enige moraal van de arbeider, waar hij over opschept, is dat hij uitvoert wat hem opgedragen wordt door wie ook. De branie van de arbeider is de tot wet verheven gezapigheid van de politiek.

Reageer
gravatar

De eigenwaarde en de enige humor van de arbeider ligt op het vlak van de hoer die eigenlijk geen klanten mag weigeren, maar dat toch doet om aan te tonen dat ze op een hogere rang zou staan. Juist die kieskeurigheid is een voorwaarde om een baan te krijgen.

gravatar

In dit verband, Maitreya, (Maître, tout court), raad ik u twee boekwerkjes aan: “Het recht op luiheid” van Paul Lafargue (schoonzoon van Karl Marx) en “De piramide der Tirannie” een bloemlezing samengesteld door Hans Ramaer. Beide schrijfsels verklaren -de facto- waarom arbeiders, zelfs hardwerkend, toch arm blijven en kapitalisten (zelfs slapend) steenrijk worden. Zelfs Benjamin Creme had het niet duidelijker kunnen stellen.

gravatar

Een soort wit privilege dus. (Maar klonk best vet koel hoor!)

Ik denk echter dat de zwartjes niet op de foto mochten. Domheid is dus niet het privilege, maar zichtbare aanwezigheid.

gravatar

Idioten vol zelfvertrouwen vind je vooral bij sukkels die het linkse gedachtegoed aanhangen.

De conclusie dat het er zoveel zijn klopt daarom niet.

Linkse gekkies raken steeds meer in de minderheid.

Corrie.

Reageer
gravatar

Het zijn vooral de rechtse popu-tokkies die, met het gezicht naar het verleden gekeerd, veel zelfvertrouwen proberen uit te stralen.

Die overal tegen zijn, behalve belastingverlaging.

Ze hebben gewoon wat meer tijd nodig om te wennen aan het idee dat de wereld rond is.

Tokkie.

gravatar

Heb je het weer moeilijk Benny? Kon je het weer niet laten bovenstaand reactie te plaatsen waar je de suggestie wekt alsof het van mij afkomt?

Van het fake Facebook-account met mijn naam heb ik de namen Remco Valkman en René de Kovel geplukt. Mijn vermoeden is dat jij één van hen bent. Van beide heb ik al veel gegevens achterhaald.

Heb je al iets ongewoons kunnen merken? Bijvoorbeeld bij NestrX

Corrie.

gravatar

Het spijt me je weer te moeten teleurstellen, ”Corry”.

Ik heb niets,/b> te maken met het statische bestaan van de fb-pagina ‘corrievanhernaast’. Ik meen zelfs dat je, als je goed kijkt, je kunt zien dat het al sinds een behoorlijke tijd online staat….

Het is erg jammer dat andere personen, nu -als je echt zo goed bent met illegale hack-aktiviteiten als je zelf zegt- de dupe worden van jouw uitrook-acties. Zelf heb ik niet zoveel internet-accounts, wat je hierboven noemt ken ik niet.

Misschien is het beter dat die mensen die jij noemt contact opnemen met de ‘bevoegde autoriteten”’.

Cornelis
(niet benny dus)

gravatar

Er wordt dus beweerd dat er ook iemand niet bij staat.

(Eindelijk een artikeltje van de speld waarin wordt ingegaan op het eigen speldforum.)