Bron: VARA

Slim! Zaandam geeft straatterroristen eigen homosauna

Groep jongens smachtte naar eigen plek om hun ding te doen

De gemeente Zaanstad heeft een oplossing bedacht voor de overlast van een groep ‘straatterroristen’ in de Zaanse wijk Poelenburg. De jongens, die zichzelf bij het tv-programma PAUW omschreven als ‘meer dan vrienden’, krijgen een eigen homosauna.

Wethouder Dick Emmer legt uit dat de jongens een eigen plek nodig hadden nadat hun buurthuis was gesloten: “Ze hebben ons geduid dat ze ‘gewoon hun ding’ wilden doen. Als gemeente vonden wij de plaatselijke supermarkt daarvoor niet de meest aangewezen plaats. Om ze tegemoet te komen, bieden we ze nu een kleine gaysauna aan.”

Een zegsman van de jongeren is niet tevreden met de oplossing, omdat het in een darkroom te donker is om vlogs te maken. Hij reageerde met zijn zonnebril op, omdat hij werd overmand door emoties, of omdat er zaad in zijn ogen zat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

want: homo zijn is een grote schande, dat weet iedereen, dus dit is een geweldige grap. Hu-MOR. vooral in het licht van taboes over homoseksualiteit in bepaalde gemeenschappen is dit echt de beste grap in de wereld. wat een jool joh

Reageer
gravatar

Dit ”probleem” kan je met humor ook gewoon oplossen. Jammer dat de ”probleem” bedenkers en ”probleem” handhavers zo lang nodig hebben om zich dat te realiseren. Ik vraag me af wat er gebeurd als ikzelf eens even ga vloggen om deze algehele achtelijkheid eens te belichten. Er komt toch nooit een eind aan hoe achtelijk iedereen werkelijk is.

Reageer
gravatar

Of we het nu leuk vinden of niet: Turkey’s are here to stay. En zo hun betaalde Nederlandse handlangers. Turkse jongeren willen helemaal niet integreren in Nederland, zij zijn hier geplaatst als kwartiermakers voor Erdogan die zichzelf de rol van Gouverneur-Generaal van de Lage Landen heeft beloofd. Nederlandse politici zijn eenvoudig té dom of te corrupt om die Turkse beleidslijn te herkennen. Enfin, we moeten ook wel van Big Brother America, vanwege die bases in Turkije.

gravatar

Je kan ze beter een varkensslachterij geven dat tuig stuur gewoon elke dag dat ze daar zijn de ME er op af en ram ze in elkaar en goed wedden dat het over een paar dagen afgelopen is !!

Reageer
gravatar

Wat een walgelijk artikel. Waarom moeten, zoals jullie zeggen een groep ‘straatterroristen’ vergeleken worden met homo’s.

Ik snap dat er een manier gezocht moet worden om deze jongens te raken, maar zeker niet gepast voor de homoseksuele die het al moeilijk hebben in die cultuur.

Reageer
gravatar

Ik vraag me af of dat knulletje die deze tekst heeft geschreven dat ook op straat dirft te zeggen, neee daar isie te “gay” voor, sneaky op de redactie typen dat durftie wel

Reageer
gravatar

Flauw stuk dit, op zich wel grappig. Dat buurthuis kan er wat mij betreft best komen, alleen vind ik het verkeerd dat zij het op een negatieve manier afdwingen .. laat ze zich eerst maar eens een of twee jaar gedragen en dan kunnen ze daarna een buurthuis krijgen (belonen positief gedrag). Verder krijgen deze (waarschijnlijk zwakbegaafde?) jongens wat mij betreft teveel aandacht en een homosauna vind ik discriminerend tegenover hetero’s die misschien ook gebruik willen maken van de sauna 😉

Reageer
gravatar

Nou ben ik toevallig hetero (ik zweer het), maar ik voel me niet helemaal aangesproken als het gaat om het bezoeken van deze bewuste sauna in het bijzonder. Dat vind ik een beetje veel van het belonen van positief gedrag. Als ik homo was zou ik denk ik ook even achter mijn oor krabben of het sop de kool waard is.

gravatar

Krijgen ze dan ook (op eigen kosten uiteraard) waar ze elkaars moeder kunnen neuken? Dan is de vraag wat ze met Petty Brard gaan doen als die met haar bus komt voorrijden…

Reageer
gravatar

Zeg Harrie; heeft Patty Brard daar geen gemeentelijke horeca-vergunning voor nodig? Want deze buurtservice loopt makkelijk uit op een groepssessie, met rijen wachtende Turkse Wahjong-afhankelijken voor de deur. Waar moeten die jongens hun opgepimpte BMW’s dan parkeren? In het Westzijderveld?

gravatar

Als homo zijnde kan ik hier heel hard om lachen! Heel hard, omdat zoals Ebru zegt: ‘gekwetstheid is een keuze’ ik voel me niet gekwetst. Maar de dunne huiden die zich hier opdoen, wel Nederlands spreken Maar zich hier niet thuis voelen zullen dat wel zo ervaren. Heerlijk! Laat ze maar op de kast gejaagd worden door het gevoel van ‘gekwetstheid’. Ik geniet ervan!

Reageer
gravatar

Waar is de lange arm van Ertö als ‘ie nodig is?

Lieve Ertö, geef deze ‘onderdanen’ maar dezelfde behandeling als je geeft aan pakweg, journalisten, vermeende Gülen-sympathisanten met hypothetische betrokkenheid aan afgelopen staatsgreep (alle 100.000), en natuurlijk de Koerden die niet beter verdienen dan die Armeense Untermenschen van een eeuw terug.

Dan krijg jij een hele kudde lekker sappige jonge geitjes. En deze Turkse petjes-met-handgebaartjes likken je ‘gereedschap’ wel weer voor je af.

Groetjes,
Mark Rutte

Reageer
gravatar

Wat een tuig van de richel zeg!

Het is gewoon tuig van de richel.

Heb ik al verteld wat ik van ze vind?
Tuig van de richel!

Het moet gewoon eens gezegd worden:
tuig van de richel!

gravatar

Als je hier niet doorheen kunt kijken dat dit gewoon als grap bedoeld is is dan zul je een héél zwaar leven hebben als je hier al niet tegen kunt. Get a life

Reageer
gravatar

Geef die jongetjes een Pim Fortuin,
Zal ze ook weer van de straat houden en verplaatst het naar het plaatselijk park.
flikkertjes…..

gravatar

Ik ben een homoseksuele jongen en vind het een grappig stuk. Krijg niet het gevoel dat hij insinueert dat homoseksueel zijn fout is. Hij steekt gewoon de draak met die Marokkaantjes. Prima dat hij dan homoseksualiteit gebruikt als middel.

Reageer
gravatar

Willem, welkom! Jouw hint naar drakerige Marokkaantjes is, hoewel goedbedoeld, niet politiek correct. De wijk Poelenburg in Zaandam (in plaatselijk dialect: Turkenburg) wordt overwegend bewoond en geterroriseerd door (van scholing en werk vrijgestelde) volgelingen van R.T. E****** die hun ledigheid vullen met moskeebezoek, scooterraids, openlijke geweldpleging en vervolging van andersdenkenden. De Zaanse gemeentelijke overheid weet hier geen raad mee en wendt consequent doof- en blindheid voor, met af en toe een glaasje Turkse muntthee.

gravatar

Ik wil wel graag dat mijn naam goed gespeld wordt!

Anders zal een van mijn anonieme klikturken (Huseyin Sayilgan, Sükran Ince, .., zie lijst) ö aangeven of een steen door öw ruiten komen gooien.

AKP weet waar je huis woont!

Recep Tayyip Erdoğan

gravatar

De ergste straf voor deze struikrovers: Samsung S7’s, dure zonnebrillen, Nike sportschoenen en merkkleding (Adidas) naar kringloopwinkel, BMW’s inleveren bij de sloperij en gaan werken tegen Nederlands minimumloon en vijfmaal daagse imam-gecontroleerde knieval naar Mekka.

gravatar

Het is ook een beetje half plan van de gemeente Zaandam. Als je deze jongens wil helpen geef je ze ook een camera met infrarood functionaliteit. Want hij heeft gelijk, anders is het inderdaad simpelweg onmogelijk om een vlog te maken in een darkroom.
En als de gemeente Zaandam een klein beetje toekomstbesef heeft dan geven ze die jongens ook een kleine subsidie zodat ze volgend jaar met hun eigen boot kunnen meevaren tidjens de canal parade.

Reageer
gravatar

Nog beter, geef ze een haram-supermarkt (op het oosten) die ze vijf keer per dag kunnen overvallen. Laat die jongens gewoon iets doen voor hun uitkering; Nederlandse uitkeringstrekkers moeten onbetaald vrijwilligerswerk doen ter vervanging van betaalde arbeid (stokpaardje van de VVD). Jonge Turken hoeven in Nederland alleen maar rond te hangen en autochtone bevolking uit hun territoria weg te jagen. Hun volksheld en leider Erdogan doet hetzelfde ten aanzien van de Koerden.

gravatar

Pas even op Outsider. Want deze Zaanse Jonge Turken zijn ogen en oren voor Erdogan. (N.B. Jonge Turken stonden ook aan de wieg van de Armeense genocide in april 1915). Als Turken geen visumvrij reizen wordt gegund, exporteert Erdogan voor straf ook de rest van Turkije naar Nederland en het stuwmeer van migranten via de Balkanroute komt alsnog op gang. Turkije heeft de EU bij (en helpt haar vervolgens ook naar) de kloten, linksom of rechtsom. De Turkse gezonnebrilde straatterroristen op de foto weten dat ook; en zij lachen ons vierkant uit. Kopje muntthee of liever een snuifje cook?

gravatar

.K. Reetveter . september 9th, 2016

Dat zal wel meevallen.
En homo’s kunnen heus wel tegen een geintje.,

Tegen een stootje ook wel.

gravatar

Past u op dat u niet in de valkuil van het gelijkheidsfascime valt? Of ziet u de ideale wereld als een nooit eindigende EO-jongerendag?

gravatar

Multiculturele treitervloggers associëren met homoseksualiteit in de stiekeme hoop ze daarmee te raken, daarmee tegelijkertijd insinuerend dat het fout is om homoseksueel te zijn.

Nah.

Reageer
gravatar

Hoezo? In mijn ogen is het helemaal niet fout om een redelijke oplossing voor treitervloggers te zoeken door ze een eigen plek te geven. Misschien wel in hun ogen? Dan zal het zaad wel bedoeld zijn om de pijn te verzachten.

gravatar

Ik ben een homoseksuele jongen en vind het een grappig stuk. Krijg niet het gevoel dat hij insinueert dat homoseksueel zijn fout is. Hij steekt gewoon de draak met die Marokkaantjes. Prima dat hij dan homoseksualiteit gebruikt als middel.

gravatar

Het stukje speelt er vooral op in dat deze groep jongeren zélf homoseksualiteit als iets “fouts” zullen zien (gezien hun gedrag), en laat juist zien dat het in Nederland een gewone zaak is of zou moeten zijn (gezien het feit dat een gemeente een gaysauna aanbiedt). Niks mis mee. Je spreekt ze juist aan op nóg een achtergebleven idee dat deze jongelui neigen te hebben.
Ook grappig natuurlijk!

gravatar

Inderdaad Eduard. Het is stigmatiserend om ze alleen maar neer te zetten als homoseksuelen.

Je hoort Marokkanen vaak genoeg zeggen: ‘Ik neuk je moeder’. Het zal daarom gepast zijn dat naast de gaysauna ook een ruimte komt waar ze elkanders moeder kunnen neuken.

Zo is hun cultuur. Dat moet je accepteren.

Corrie.

gravatar

Hallo Willem,

Ik ben op deze website terechtgekomen via google n.a.v. de zoektermen “gaysauna” en “homosexuele jongen”. Ik denk dat ik hier goed ben terechtgekomen. Hoe oud ben je en houd je ook van cam fappen?

gravatar

Wel een beetje wonderlijk dat Dave 27 likjes scoort door de uitleg van de grap van Speld door Agent Bertus, nog eens uit te leggen.